E esalim Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2010 2 0 86 Ankara 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esalim #1 ekim evleniyorum arkadaşlar mobilya yaptırmayı düşünüyoruz daha önce yaptırmış olan varsa önerilerini bekliyorum lütfen :Saruboceq:
ekim evleniyorum arkadaşlar mobilya yaptırmayı düşünüyoruz daha önce yaptırmış olan varsa önerilerini bekliyorum lütfen :Saruboceq:
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esalim #2 Siteler'de envayi çeşit mağaza var, istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.
E esalim Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2010 2 0 86 Ankara 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esalim #3 bir kaç yerin ismini aldım ama sağlam yaprlar mı daha karlı olur mu tam istediğimiz gibi birşey çıkar mı diye takılıyorum biraz
bir kaç yerin ismini aldım ama sağlam yaprlar mı daha karlı olur mu tam istediğimiz gibi birşey çıkar mı diye takılıyorum biraz
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esalim #4 Aslında ne gördüysen onu alacaksın mantığını savunurum hep. Yaptırdığınız mobilyalar bence gördüğünüz gibi olmuyor.Mutalaka biyerlerinde fire veriyor.
Aslında ne gördüysen onu alacaksın mantığını savunurum hep. Yaptırdığınız mobilyalar bence gördüğünüz gibi olmuyor.Mutalaka biyerlerinde fire veriyor.
sirkencubin waiting for our rainbow Pro Üye 12 Kasım 2008 16.855 11.098 823 Ankara 19 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esalim #5 Kuzum a katılıyorum. Neyi gördüysen onu alacaksın ya da çok ufak tefek değişiklikler olduğunda yaptıracaksın.
Kuzum a katılıyorum. Neyi gördüysen onu alacaksın ya da çok ufak tefek değişiklikler olduğunda yaptıracaksın.
eczane_gamze Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2010 77 0 36 Ankara 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi esalim #6 hazır alya en azından bişeyi kafana takıldıgında degiştirme şansın var yaptırdıgın zaman o şansın olmaz ve diyelimki mobilyanın takımından bi parçasına bişey oldu arayacaksın bulamayacaksın yeniden yaptıracaksın çok zahmetli ve uzun iş bence
hazır alya en azından bişeyi kafana takıldıgında degiştirme şansın var yaptırdıgın zaman o şansın olmaz ve diyelimki mobilyanın takımından bi parçasına bişey oldu arayacaksın bulamayacaksın yeniden yaptıracaksın çok zahmetli ve uzun iş bence