• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da mezolift ücretleri

pippi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
124
1
116
Diğer
Kızlar çok acil bir sorum var. Yüzüme sarkma ve kırışıklıklar için mezolift yaptırmaya karar verdim. Şu an için bana en uygunu bu geliyor hem ekonomik açıdan ve riskleri olmaması bakımından (ya da en azından co2 lazere göre olmaması bakımından diyeyim) (başka fikirlere de açığım tabi bu arada). Gelgelelim nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum ankara için. fiyat konusunda da az çok fikrim var (bir yerde adana'da 60'a bile yapıldığından bahsediliyordu). çok olmaması lazım bu durumda ama ankara fiyatları konusunda hiçbir bilgim yok. bilen yaptıran varsa yazarsa çok sevinirim. okullar tatile girmişken yaptırmak istiyorum, belki şişlik olur tatildeyken iner. duruma göre kredi çekebilirim lütfen yardımmm :10:

hadi kızlar koskoca ankara'da hiç mi mezolift yaptıran yook :50:

yaptıran varsa bende özelden ades almak istıyorum. yaptıranlar çok memnun bıraz araştırdımda

Ankara"da mezolift yaptiran hic kimse yok mu?:16::52:
Gercekten bir sonuc aliniyor mu? Ben daha once RF yaptirdim.sonuc sifir.o nedenle teredutteyim, yaptiran varsa lutfen bilgi versin lutfen,

Son düzenleme:
Kızlar çok acil bir sorum var. Yüzüme sarkma ve kırışıklıklar için mezolift yaptırmaya karar verdim. Şu an için bana en uygunu bu geliyor hem ekonomik açıdan ve riskleri olmaması bakımından (ya da en azından co2 lazere göre olmaması bakımından diyeyim) (başka fikirlere de açığım tabi bu arada). Gelgelelim nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum ankara için. fiyat konusunda da az çok fikrim var (bir yerde adana'da 60'a bile yapıldığından bahsediliyordu). çok olmaması lazım bu durumda ama ankara fiyatları konusunda hiçbir bilgim yok. bilen yaptıran varsa yazarsa çok sevinirim. okullar tatile girmişken yaptırmak istiyorum, belki şişlik olur tatildeyken iner. duruma göre kredi çekebilirim lütfen yardımmm :10:
merhaba mezolift yerine genclık asısı düsün seansı 300 tlye yapılıyor harıka sonucu var

Back
X