Merhaba. Cok gecmis olsun. Ben yaklasik 7 ay once operasyon gecirdim hc bir sorunum yok. Fakat arkadasim benden once operasyon gecirmisti dalgalanma kayma ve kapsul kontraktoru yasadi. 1.yil sonunda revizyon oldu benim dr a. Suan hic bir sorunu kalmadi. Onun surecinden biliyorumki gercekten cok moral bozuCu bir surec. Bir de siz ucuncu kez giriceksiniz isleme. Umarim sonuctan mutlu olursunuz. Ben size istediginiz bolgeden dr onerisinde bulunamiycam ama benim dr um prof dr cenk demirdover. İzmirde. Arkadasim da farkli bir sehirden operasyon icin yanima gelip ameliyat oldu. Benim tavsiyem iyi bir prof tetcih edin ve mutlaka birinin tavsiyesi ile gidin. Yani o netteki fotograflar yaniltici olabiliyor cunku hc bir dr kotu yapilmis bir islemin fotosunu oraya koymuyor. Benim dr umun da tek bir fotografi yok mesela. Ama ilk gorusmede anliyorsunuzki dogru yerdesiniz. Ben operasyona grmeden once cok korktugum icin izmirdeki nerdeyse tum dr ve proflarla gorusme sagladim. Ama cenk bey okadar icime sindiki tamam dedim dr umu buldum. İlk gorusmemiz 1 saatten fazla surdu. Hayal satmayan oluru neyse onu anlatan, ilgili guleryuzlu ve tum sorulariniza cevap alabiliceginiz bir dr. Farkli markalarla calistigi icin kisiye uygun olanı onerebiliyor tek markaya bagli degil. Ben baya darlamistim dr u son dk bile uyutulmadan once. Merak etme ben yaptigim isi begenmeden tamam oldu demeden 10 saat de surse ameliyat bitmez demisti. Sonra yine onun sesiyle uyandim. Merak etme hersey yolunda hersey istedigin gb oldu dedi. Ben izmire gelme sansiniz varsa kesinlikle oneririm. Arkadasim suan cok mutlu. Ustelik ilkine gore cok daha hafif gectigini soyledi iyilesme surecinin. Ben de ciddi agrilar cekmedim iki hafta toparlanmama yetti. Hala kontrollerime gidiyorum. İki hafta once areola kucultme yapildi ondan da cok memnunum. Ameliyat sonrasinda da ayni ilgi devam etti. Umarim istediginiz sonucu alir ve mutlu olursunuz