- 12 Temmuz 2019
- 17
- 7
-
- Konu Sahibi Praziquantel
merhabalarrr hangi doktor ve ne kadar oldu yaptıralıBuyrun benim
Merhaba.. Nihal Uzun Çelebi yaptı Ankara da.. 2 aya yakın oldu. Çookkk memnunum memelerim çok güzelmerhabalarrr hangi doktor ve ne kadar oldu yaptıralı
ayyy çok sevindim bende 1 ay önce Haldun hocaya yaptırdım hala korseli sütyeni kullanıyorum sağ meme ucumda biraz his kaybı yaşıyorum. sizde durumlar nedir ne sütyen ne zaman çıkarttınız ne seçtiniz :)Merhaba.. Nihal Uzun Çelebi yaptı Ankara da.. 2 aya yakın oldu. Çookkk memnunum memelerim çok güzel
Yaa sizin adınıza sevindim dantelli sütyen hepimizin hayali umarım en kısa zamanda bende artık yeni ciciler alabilirim:) His kaybı yaşadınız mı peki
[/QUOTE
Çokkk teşekkürler paylaştıklarınız darısı başıma diyeyim :)Yaşadım tabi. Bornoz falan değince garip bir his oluyordu. Şimdi biraz daha alıştım.birde yan kısımlarda hala çok az his var ama geçecek biliyorum. Çok güzel dimdik duruyor. Meme ucu kapatıcı kullanıyorum dışarı çıkarken çünkü sütyene ihtiyaç duymuyorum
.
Çok güzel olacak hiiççç merak etme..Çokkk teşekkürler paylaştıklarınız darısı başıma diyeyim :)