Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var...yapan var mı?nerde yaptırdınız?fiyat
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim...bende bir cerahha gittim 275cc 12000 tl soyledi...ama orta fiyat bilmiyorum..belki başka bir şehirde yaptırıcam.. a siz ne zaman yaptırdınız?Var...
Ankara'da....
10000 lira....
ben geçen sene Dr volkan Tayfur a oldum. Çok memnunum. Koltukaltı kesisi ile protez yerleştirildi. İzlerim nerdeyse kayboldu bile güncel fiyat nedir bilmiyorum Ama 5 ay önce 11000 e Sihirlii arkadaşımız ona ameliyat oldu. O da çok memnun. Volkan hoca ameliyatlarını Medicana da yapıyor. Aklındaki Dr larla tek tek görüş. Ön görüşmeler hep ücretsiz zaten. Bu arada Ankara'da kim 12000 Dedi merak ettim ben sürecimi anlatan Bi konu açmıştım. Ameliyat sonrası yaşadıklarımı tek tek anlatmıştım. Bi bak istersen belki faydası olur seni orada etiketliyorum.Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim...bende bir cerahha gittim 275cc 12000 tl soyledi...ama orta fiyat bilmiyorum..belki başka bir şehirde yaptırıcam.. a siz ne zaman yaptırdınız?
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim...bende bir cerahha gittim 275cc 12000 tl soyledi...ama orta fiyat bilmiyorum..belki başka bir şehirde yaptırıcam.. a siz ne zaman yaptırdınız?
@09Damla09ben geçen sene Dr volkan Tayfur a oldum. Çok memnunum. Koltukaltı kesisi ile protez yerleştirildi. İzlerim nerdeyse kayboldu bile güncel fiyat nedir bilmiyorum Ama 5 ay önce 11000 e Sihirlii arkadaşımız ona ameliyat oldu. O da çok memnun. Volkan hoca ameliyatlarını Medicana da yapıyor. Aklındaki Dr larla tek tek görüş. Ön görüşmeler hep ücretsiz zaten. Bu arada Ankara'da kim 12000 Dedi merak ettim ben sürecimi anlatan Bi konu açmıştım. Ameliyat sonrası yaşadıklarımı tek tek anlatmıştım. Bi bak istersen belki faydası olur seni orada etiketliyorum.
ya doktorunun ismi unuttum ya...Gaziosmanpaşa da bi kaç tane ofis var...garanti bankası yanında...ben vizit kart almadım bile çunku bana pek güvenli gelmedi...sizin konuya geçiyorum...oturucam tek tek okucam)))
ARKADAŞLAAAAAR GELECEK HAFTA İNŞALLAH DOKTOR GÖRÜŞMESİNE GİTMEYE KARAR VERDİM BAZI ENGELLER VARDI ONLAR GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR.AMA SADECE ÜNİVERSİTE HASTANESİ OLABİLİR BENİM.GAZİ VE YENİMAHALLE VAR BENİM AKLIMDA NOLURSUNUZ AMELİYAT OLUP ŞU DOKTORA GÖRÜŞMEYE GİDİN DEDİĞİNİZ KİMSE YAZARMASINIZ ÇOK ÖNEMLİ.BU AY İÇİNDE MUAYENE OLUP KASIMDAN ÖNCEYE RANDEVU ALMAK İSTİYORUM.YENİMAHALLE DEVLET ARAŞTIRMA HASTANESİNDE OLAN Bİ TANIDIK BİLİYORUM ÇOK MEMNUN.HATTA BEBEĞİ OLDU ŞİMDİ ÇOK RAHAT EMZİRİYORMUŞ ÇOCUĞUNU DA SIKINTI YOK DED.AMA ÇOK DOĞRU DOKTORU BULMAK İSTİYORUM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN KIZLAR.
yapan var mı?nerde yaptırdınız?fiyat
Allah Yardimcin olsun simdiden.Bende arastiriyorum uygun bi fiyatla doğru doktoru bulabilmek icin