• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARADA mayıs ayında düğün seçenekleri

sevgimizvebiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
112
95
123
Ankara
merhaba kızlar,ankarada mayıs ayında kır düğünü yapmak istiyoruz,sizce yağmur olma olasılığı veya başka önerileriniz varmı???kafam çok karışık yaaa,tarih belirleyemiyorum :(((

herkes hayalindeki düğünü yapmak ister ne istiyorsan o şekilde olmalı düğünün çünkü o gün bir defa oluyor telafisi yok. Ancak benim düşüncelerime gelince mayıs ayı kır düğünü için riskli bir ay yerinde olsam kır düğünü yerine risksiz bir mekan tercih ederdim. bir de düğün mekanları çok çabuk rezerve ediliyor o yüzden sizin istediğiniz bir gün istediğiniz mekanda dolu olabilir; örneğin biz 201o eylülde evlendik mekanımızı 2009 kasımda tutmuştuk ve o zaman gittiğimizde bütün haziran temmuz ağustoslar doluydu.

herkes hayalindeki düğünü yapmak ister ne istiyorsan o şekilde olmalı düğünün çünkü o gün bir defa oluyor telafisi yok. Ancak benim düşüncelerime gelince mayıs ayı kır düğünü için riskli bir ay yerinde olsam kır düğünü yerine risksiz bir mekan tercih ederdim. bir de düğün mekanları çok çabuk rezerve ediliyor o yüzden sizin istediğiniz bir gün istediğiniz mekanda dolu olabilir; örneğin biz 201o eylülde evlendik mekanımızı 2009 kasımda tutmuştuk ve o zaman gittiğimizde bütün haziran temmuz ağustoslar doluydu.

ben de hayalimdeki gibi olsun istiyorum,ama nisan ayında ankaraya tayinimin çıkma olasılığı var,şuan bursadayım...nisanda pat diye çıkarsa ortalıkta gezinmek istemiyorum,mecburen düğünü mayısa çekicez gibi...o durumda da kır düğünü riskli ne yazıkki :( kapalı mekanlara bakayım madem,peki öneriniz varmı?
ayrıca teşekkür ederim cevabınız için

ben de hayalimdeki gibi olsun istiyorum,ama nisan ayında ankaraya tayinimin çıkma olasılığı var,şuan bursadayım...nisanda pat diye çıkarsa ortalıkta gezinmek istemiyorum,mecburen düğünü mayısa çekicez gibi...o durumda da kır düğünü riskli ne yazıkki :( kapalı mekanlara bakayım madem,peki öneriniz varmı?
ayrıca teşekkür ederim cevabınız için
Ben öyle çok mekan gezmedim bizim mekanı aileler ayarlamışlardı o yüzden pek bilmiyorum düğünüm ada restaurant ta olmuştu gölün ortasında bir mekan ve camlarla çevriliydi hava sıcak olduğu için camlar da açıktı aslında yarı açık gibi olmuştu; biz çok memnun kalmıştık google da aratırsan mekan hakkında bir fikir sahibi olabilirsin.

Back