Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs gibi gölbaşı maya düğün salonunda yemekli düğün yapmayı düşünüyoruz .Daha önce giden , ya da orada düğününü yapacak kişiler yorumlarınıza ihtiyacım var
Bu arada düğünümüz üst salonda olacak göl manzaralı olan.Resim ekleyemiyorum netten moganpark maya yazıp resimlerine bakabilirsiniz.Fiyatları konusuna gelince tavuklu menü(çorba yada ordöv tabağı, salata, içecek, ana yemek(tavuk çeşitleri) , tatlı) 50 tl .Daha pazarlık yapmadık sadece fiyat araştırması.Sizce salon nasıl?
ben eylul ayında bır düğüne gittim oraya canım.çok şık ve nezih bir yer.fakat biraz küçük davetli çok olacaksa sıkıntı olabilir.
benim gittiğim düğün öğle saatlerindeydi ve hep slow müzikler çalındı.sanki biraz kokteyl havasındaydı.sadeliği sevenler için hoş bir yer.
ynsvl cevabın için çok teşekkür ederim.Misafir sayısı 250-300 arası .Masalara pırıltılı ve tabanlarına de çiçekli şamdan yaptıracağım.Akşam yemekli olacak düğünümüz.Herhalde isteğe bağlı hareketli ya da slow çalıyorlardır.
ynsvl cevabın için çok teşekkür ederim.Misafir sayısı 250-300 arası .Masalara pırıltılı ve tabanlarına de çiçekli şamdan yaptıracağım.Akşam yemekli olacak düğünümüz.Herhalde isteğe bağlı hareketli ya da slow çalıyorlardır.