• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Lazerle Epilasyon

esma21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
125
9
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Ankara'da bildiğiniz güvenilir, uzman kişilerin çalıştığı lazer epilasyon yapan yer var mı? Ben uzun süreden beri şu tüy sorunu çözmek istememe rağmen

lazer yanığından korktuğum için sürekli erteliyorum. Daha önce gittiğiniz, memnun kaldığınız yerleri önerirseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

Ankara'da bildiğiniz güvenilir, uzman kişilerin çalıştığı lazer epilasyon yapan yer var mı? Ben uzun süreden beri şu tüy sorunu çözmek istememe rağmen

lazer yanığından korktuğum için sürekli erteliyorum. Daha önce gittiğiniz, memnun kaldığınız yerleri önerirseniz çok sevinirim.

canım ben mithatpaşada nihat özkan isimli cildiye dr nun muayenehanesinde yaptırdım..çok memnun kaldım..dr kendi yapmıyor..estetisyenleri var onlar yapıyo..kendisi de arada kontrol ediyor..gerekirse ilaç filan veriyo..çok ilgilidir...koltukaltıma ve yüzüme yaptırmıştım..tavsiye ederim

canım ben mithatpaşada nihat özkan isimli cildiye dr nun muayenehanesinde yaptırdım..çok memnun kaldım..dr kendi yapmıyor..estetisyenleri var onlar yapıyo..kendisi de arada kontrol ediyor..gerekirse ilaç filan veriyo..çok ilgilidir...koltukaltıma ve yüzüme yaptırmıştım..tavsiye ederim

Teşekkür ederim, bende senin yaptıklarının aynısını yaptıracağim. Fiyatlar nasıl?

Teşekkür ederim, bende senin yaptıklarının aynısını yaptıracağim. Fiyatlar nasıl?

fiyatları için bişey söyleyemem..ben yaptıralı çok uzun zaman oldu..sana adresi yazayım kızılaya bir gittiğinde görüş..benim adımı ver..burda yaptırmış memnun kalmış filan de..adım esra ipekkan..pazarlık da yap..
necatibey caddesi no:13-3 kat:2 kızılay
sana yardımcı olurlar..bi görüş fikir edin

fiyatları için bişey söyleyemem..ben yaptıralı çok uzun zaman oldu..sana adresi yazayım kızılaya bir gittiğinde görüş..benim adımı ver..burda yaptırmış memnun kalmış filan de..adım esra ipekkan..pazarlık da yap..
necatibey caddesi no:13-3 kat:2 kızılay
sana yardımcı olurlar..bi görüş fikir edin

Çook teşekkür ederim cnm :)

Ben tum vucut gittim. Yani kolumun alti ozel bolgem ve tum bacak. 600 la basladi. En son gittigimde 300 falan verdim tuyleim azaldigi icin. Ama tek tek fiyatlarini bilmiyorum yani sadece kol alti sukadar fiyat diyemicem

Merhabalar.
Ben de uzun süredir arayıştayım.
Bazı arkadaşlarım Çankaya'da özel bir klinikte yaptırıyordu, bacaklarında yanıklar oldu.
Yine aynı şekilde başka yere giden arkadaşlarımın çoğundan buna benzer şikayetler aldım.
Ablamın arkadaşlarının gittiği bir merkez varmış, çok memnunlar.
3.seansları geçtiğimiz haftaydı be neredeyse tüy sorunlarının yarılandığını, herhangi bir yanma durumunun olmadığını söylediler.
Bu hafta oraya görüşmeye gideceğiz.
Kızılayda park bulvar cafenin olduğu binadaymış.
Adını görüşmeye gittiğimde öğrenip, yazarım.
Onlar yarım bacak, paket bölgesi, koltukaltı için 400'e anlaşmışlar.
1 ay seans 1 ay tarama olarak yapıyormuş merkez.

Merhabalar.
Ben de uzun süredir arayıştayım.
Bazı arkadaşlarım Çankaya'da özel bir klinikte yaptırıyordu, bacaklarında yanıklar oldu.
Yine aynı şekilde başka yere giden arkadaşlarımın çoğundan buna benzer şikayetler aldım.
Ablamın arkadaşlarının gittiği bir merkez varmış, çok memnunlar.
3.seansları geçtiğimiz haftaydı be neredeyse tüy sorunlarının yarılandığını, herhangi bir yanma durumunun olmadığını söylediler.
Bu hafta oraya görüşmeye gideceğiz.
Kızılayda park bulvar cafenin olduğu binadaymış.
Adını görüşmeye gittiğimde öğrenip, yazarım.
Onlar yarım bacak, paket bölgesi, koltukaltı için 400'e anlaşmışlar.
1 ay seans 1 ay tarama olarak yapıyormuş merkez.

Teşekkür ederim cnm. Merakla bekliyorum :)

Özkan dermatoloji tavsiye ederim. Klinik doktor Nihat Özkan a aitmiş, temiz ve düzgün bir yer. Ben gittim, memnun kaldım.

Merhaba arkadaşlar,

merhaba esma.ben daha önce diode lazer yaptırdım pek memnun kalmadım..
ankarada güvenilir bi yer arıyorum bende.
LZR TÜY TEDAVİ MERKEZİ ve ANKARA LİFE duydum iyi diye.
ama korkuyorum.bilen yardımcı olan tanıdığı tavsiye eden varsa LÜTFEN YARDIMCI OLUN.TEŞEKKÜRLER.

Özkan dermatoloji tavsiye ederim. Klinik doktor Nihat Özkan a aitmiş, temiz ve düzgün bir yer. Ben gittim, memnun kaldım.

merhaba.özkan dermatolojiye ne kadar süre gittin.tüy yapın nasıl memnun kaldınmı bende genital düşünüyorum ve tüylerim açık gibi.lütfen yardımcı olurmusun?

merhaba.özkan dermatolojiye ne kadar süre gittin.tüy yapın nasıl memnun kaldınmı bende genital düşünüyorum ve tüylerim açık gibi.lütfen yardımcı olurmusun?

Şekerim tenim buğday rengi, kıllarım siyah ve kalın, bayağı kıllıyım yani :) Yüz ve bacak için gittim , bacaktan çok memnunum, yüzdeki etkilerini daha yeni yeni görmeye başladım. Bacaklarıma toplam 10 seans gittim galiba (toplam 2 yıl, ama insanlar genelde daha az gidiyor, ordakiler bie kıllarımın bu kadar inatçı olmasına şaştı kaldı :) )

Genitale yorum yapamicam , bir görüş ve dene deriim.

Şekerim tenim buğday rengi, kıllarım siyah ve kalın, bayağı kıllıyım yani :) Yüz ve bacak için gittim , bacaktan çok memnunum, yüzdeki etkilerini daha yeni yeni görmeye başladım. Bacaklarıma toplam 10 seans gittim galiba (toplam 2 yıl, ama insanlar genelde daha az gidiyor, ordakiler bie kıllarımın bu kadar inatçı olmasına şaştı kaldı :) )

Genitale yorum yapamicam , bir görüş ve dene deriim.

çook teşekkür ederim =)

arkadaşlar ben tavsiyeler üzere 2 gün önce ankaralazerlife ve epilasyon tüy tedavi merkezine gittim. tam bir hayal kırıklığı ile karşılaştım. lazerlife daki kadın acaip itici soğuk.bilgilendirmiyo. sormasan bişe demiyo. sonuç nasıl olur diyorum bilemem denemeden diyo. üstelik genital fiyat 200. ben bedava yapsa yaptırmam. lzr tüy tedavi merkezi ise gidiosun kadını göremiosun bi adam açıo giren çıkan erkek ne bu ya. sonra kadın geldi özel bile görüşmedik bekleme salonunda bişeler soracaktım soramadım bile erkekler falan var. tam bir saçmalık yaaa ordada genital fiyat 150 miş pehh

Back