ankarada bir cok merkezde lazer yaptırdım belki gecmıs tecrubelerimi bılenler bılır
maddi olarak kalıteli ıyı mıkrop kapmıcam bır yer ararken Ankarada gop ta ugur mumcu caddesinde ECM estetik var cok elıt kalıteli ısım yapmıs bır yer
neyse randewüvu ıle on gorusme ve atış yaptırmak ıstedım tabiki musterı kaybetmemek ıcın atıs yapıldı acı esıgım cok dusuk cunku
kollarıma atıs yapıldı kollarım eve geldım yanıyor ve hala yanıyor yaparken cunku acayıp acıdı
doktor görünümlü estetısyenı aradım gayet rahat bı sekılde sızın cılt tıpınız den kaynaklı demes mi
kollarım siyah leke iç bileklerim elma kabu suruorm
size tavsiyem iyi arastırın
sonrasında herıon ıpl makınaya gıttım ondan da sonuc alamadım
şimdi tunalıda future akedemi gdiıyorm elizin pastanesın karsısına diot lazere 8 seansa 1500 tl tüm vucut verdim sonuc beklıorm
canım öncelikle geçmiş olsun. umarım bu yeni gittiğin yerden sonuç alırsın. ben de future akademiyle anlaştım şubatın sonunda randevum. acaba henüz bir sonuç gördün mü? azalma filan var mı? bir de acıyor diot da da? benim de ağrı eşiğim epey düşüktür de
canım bende tam lazer makinaları araştırıyordum aleksandırayt yaptırdım bitmedi inceldi diod araştırıyorum diod makinede leda diod öneriyorlar oda ankarada nerde bilmiyorum dünyanın parasını harcadım lazere yinede bitmedi(
annem bacaklarını yengem bacak koltuk altı teyzem yüzüne gidiyor ıkı kuzenımde genıtal gdıyor onlarda azalma oldu gözle gorulur zaten yuzde %80 azalma garantili 8 sean anlastık ama bence 8 sean yeterlı goelmesse sorun bi 4 /5 seans daha kabul edıyorlar mı bır sorun derım
future de ben sunu gordum cılt bakımı ayak bakımı curt bakımı kakalamaya calısıyorlar :)))))
genıtal bölgeme emla krem aldım orama onu sürüp gidiyorum bacak kol mol dayanıorm dayanmaya calısyorm emla genıtalı uyustuyor
emla krem 50 tl . oraya gıttımde yarım saat erken gıdıp ıcerde suruüp ayak galosunu yada poset gıbı bır seyler kapatıyorum ıcerde makına odada uyusuyor ıcerde pecetele sılıyorm
nse yuzde seksen azalıor ama ıste böle future akedemının butun tanıdıklarıma grupondan tek bölge 8 seans 100 tll aldım tanıdıklarıma takip etmeni öneririm
ben de grupondan aldım tatlım 6 seanstı ama bakalım olmazsa kalan kısmını kendim tamamlıycam artık :/ umarım ben de senin gibi faydasını görürüm. %80 i bitse bana yeter yahu
canım bende tam lazer makinaları araştırıyordum aleksandırayt yaptırdım bitmedi inceldi diod araştırıyorum diod makinede leda diod öneriyorlar oda ankarada nerde bilmiyorum dünyanın parasını harcadım lazere yinede bitmedi(
mesajım az olduğu için özelden cevap veremiyorum. 1000 TL ye anlaşmıştı, onun kılları kalın olduğu için acıtıyordu tabi ama diot lazerler daha az acıtıyor diye biliyorum ve ince tüylerde daha etkiliymiş. istersen bir git görüş dene. Fiyatta anlaşırız uygun şekilde. Tunalıda Elit Güzellik.canım bende tam lazer makinaları araştırıyordum aleksandırayt yaptırdım bitmedi inceldi diod araştırıyorum diod makinede leda diod öneriyorlar oda ankarada nerde bilmiyorum dünyanın parasını harcadım lazere yinede bitmedi(
banada yeter ama aen güzeli agda ya valla bılla agda
ben birini anneme demetevlerde koltuk altını yaptırıo
tunalıda genıtal
hosfüderede baacak :)
ıkıncı bolgeyı aynı yerde yapmıyorlar her kupon arası uc ay gecmesı lazım yada alıp tarıhı erteleyebılrısn
Eşin neden gitmiyor vazgeçti bana tüm vücut 800 dediler ledaymış makinaları en son makina bu araştırmalarıma göre ince tüğlerde daha etkili.
ankarada bir cok merkezde lazer yaptırdım belki gecmıs tecrubelerimi bılenler bılır
maddi olarak kalıteli ıyı mıkrop kapmıcam bır yer ararken Ankarada gop ta ugur mumcu caddesinde ECM estetik var cok elıt kalıteli ısım yapmıs bır yer
neyse randewüvu ıle on gorusme ve atış yaptırmak ıstedım tabiki musterı kaybetmemek ıcın atıs yapıldı acı esıgım cok dusuk cunku
kollarıma atıs yapıldı kollarım eve geldım yanıyor ve hala yanıyor yaparken cunku acayıp acıdı
doktor görünümlü estetısyenı aradım gayet rahat bı sekılde sızın cılt tıpınız den kaynaklı demes mi
kollarım siyah leke iç bileklerim elma kabu suruorm
size tavsiyem iyi arastırın
sonrasında herıon ıpl makınaya gıttım ondan da sonuc alamadım
şimdi tunalıda future akedemi gdiıyorm elizin pastanesın karsısına diot lazere 8 seansa 1500 tl tüm vucut verdim sonuc beklıorm
ozel msj atamıyorum canım posta kutun dolu olduğu yazıyor rica etsem yardımcı olur musun. bende tunalıda o merkezde lazer başlamayı duşunuyordum sence nasıl tavsiye eder misin bütün vücuda ve bi arkadaşımda yanılmıyorsam oraya gıdıyor bitme garantili demişti 1500 tl ye. annen ve yengen filanda memnun mu ? bıde hangı cihazı kullanıyorlar
IPL lazer deglms, buyuk ihtimalle o yuzden sonuc vermez, bunu zaten guzellik merkezleri gibi yerler kullanir, bu isi asil yapanlar ya lazer yada igneli epilasyon yapar, IPL sonuc verse bile gecicidir, zaten 1 yada 2 yila kalmadan tekrar cikiyomus arti bicok IPL cihazlari lazer diye kakaliyolarmis iyi arastrmak lazim
Eki Görüntüle 987660 Eki Görüntüle 987661
y.k.m annem görmüş keşke almasaydın dedım ama almıs 1200tl ye daha kullanmadım lazaere şu sıralar gidemıyorum banyo yaparken ayagım kaydı düştüm . kaburgam incildi için fazla hareket edememıyorm
geçmiş olsun. umarım iyileşmişsindir..
bende bugun 4. seansıma girdim, ilk 3 seansım alex di, bu sefer diyodla yapıldı, öldüm öldüm dirildim, koltuk altı ve bacak yapıldı, genitale dayanamam dedim elletmedim
ama merak ediyorum, diyod la genitalin alt kısmı nasıl yapılıyo? yoksa diyodla genitalin sadece üst kısmımı yapılıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?