• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada lazer için öneri

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.305
17
358
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Ben alt bacak ve genital için lazere başlamayı düşünüyorum. Fırsat sitelerinde baktığımda hep ipl olarak görüyorum ve bunlardan kalıcı sonuç alamayacağımı düşünüyorum. Burada da lazer için araştırdığımda çok fazla poliklinik ismine rastlayamadım. Çalıştığım içinde gidip konuşarak araştırma imkanım malesef olmuyor. Çok uçuk fiyatları olmayan kızılay tunalı veya bahçeli civarında tavsiye edebileceğini yerler var mı acaba?
Alt bacaklarımda batık problemi olduğu için uzun zamandır ağdaya ara verdim ve jilet kullanıyorum. Tüylerim çok yoğun değil ama olan bölgelerdeki kıllar da sert çıkıyor. Sizce hangi cihazı kullanmalıyım?

Hangi cihazın kullanılacağı ve hangi yöntemin yapılması gerektiği tamamen sizin kıl ve cilt tipinize bağlı olarak değişmektedir. Bu yüzden iyi bir uzmana görünmenizde fayda var.
Ankara ' da ki lazer epilasyon merkezlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Git bi klinikle gorus canim guzellik salonlari cokta saglikli degil Ben Özel clnc medilife gidiyorum memnunum yaptircak herkese tavsiye ediyorum :)

Bende Ozel Clnc Medilife da yaptiriyorum canim lazerimi :) guzel yer memnunum

Kızlar bende bugün için Ozel Clnc Medilife dan randevu aldım.. Peki fiyatlar falan ne durumda orada ?

muayeneye ağda yapmadan gidiyosunuz di mi doğal olarak o_O ay ilk başta utanırım tövbe estağfrullah orangutan gibi hissederim kendimi beeeh:KK47:

Merhaba arkadaşlar
Ben alt bacak ve genital için lazere başlamayı düşünüyorum. Fırsat sitelerinde baktığımda hep ipl olarak görüyorum ve bunlardan kalıcı sonuç alamayacağımı düşünüyorum. Burada da lazer için araştırdığımda çok fazla poliklinik ismine rastlayamadım. Çalıştığım içinde gidip konuşarak araştırma imkanım malesef olmuyor. Çok uçuk fiyatları olmayan kızılay tunalı veya bahçeli civarında tavsiye edebileceğini yerler var mı acaba?
Alt bacaklarımda batık problemi olduğu için uzun zamandır ağdaya ara verdim ve jilet kullanıyorum. Tüylerim çok yoğun değil ama olan bölgelerdeki kıllar da sert çıkıyor. Sizce hangi cihazı kullanmalıyım?

Canım ben Kızılayda özel kilinik medilifeda yaptırıyorum.İstersen özelden yaz adresini gönderiyim.Kullanılan cihaz Alex .

Güzellik salonlarının lazer yapması yasak canım o yüzden kaçak yapıyorlar ve yanık olduğunda da hiç bi şey yapamıyorlar. Bhçelievler 7. Cadde'de DR. Seval Karasatı'yı öneririm. Ben sivilce ve tüylenme problemim için gitmiştim. Alexandritela lazerim devam ediyor. 2. seansta bile yarısı gitti.

Back