• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankarada lazer epilasyon(önemli)

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
Kolumdaki kıllardan çok rahatsızım omuz bölgeme kadar çıkıyordu bende yıllarca ağda yaptım ve iyice baş edilmez hal aldı. 5 seans lazer yaptırdım hicbir etkisi olmadı. Ankarada ince tüylerine lazer yaptırıp memnun kalan var mı? mehmet akgünün kliniğini düşünüyorum fakat ince tüylerimi kalınlaştırdı diyenler olmuş.

İyi bir ndyag cihazı olan bir yere gidin ya da iğneli yaptırın ince kıllara kesin çözüm.. ben de lazere yeni başladım daha ilk seans oldu kendi gittiğim yeri öneremiyorum çok yeni olduğu için.

İyi bir ndyag cihazı olan bir yere gidin ya da iğneli yaptırın ince kıllara kesin çözüm.. ben de lazere yeni başladım daha ilk seans oldu kendi gittiğim yeri öneremiyorum çok yeni olduğu için.
iğneli epilasyon yüzümde iz bıraktı koluma yaptıramam :(

Gitceğiniz yerde mutlaka çeşitli cihszlar olsun sadece bir cihaz olmasın ve dermatolog olsun, ndyag olan bir yeri tercih edin en etkili epilasyon nd yag deniyor

Kolumdaki kıllardan çok rahatsızım omuz bölgeme kadar çıkıyordu bende yıllarca ağda yaptım ve iyice baş edilmez hal aldı. 5 seans lazer yaptırdım hicbir etkisi olmadı. Ankarada ince tüylerine lazer yaptırıp memnun kalan var mı? mehmet akgünün kliniğini düşünüyorum fakat ince tüylerimi kalınlaştırdı diyenler olmuş.
Bende lazere basliycam Mehmet Akgun'un klinigine buz lazer dusunuyorum kollarim icinde bakalim ilk seansim onumuzdeki hafta.

bir kaç ay sonra gelişmeleri yazar mısınız🙏🏻
İlk 3 seans sanki hiç dökülmem olmamış gibiydi.İlk 3 ay öyle oluyormuş saonradan öğrendim.Son 2 aydır baya dökülmem oldu.Koltuk altım bacaklarım göbeğim yarı yarıya azaldı çıkmıyor kollarımda da azalma görebiliyorum.Seans süreleri uzadı kontrol seansım var önümüzdeki çarşamba daha 3 ana 3 kontrol seansım var ama ilerleyiş gayet başarılı.Ben memnunum kalınlaşma falan yok yazanlar mehmet akgünemi gitmiş bilemedim.Çalışanlar zaten yıllardır ordalarmış ve işlerini iyi yapıyorlar.

Gidip bi gözükün size zaten nasıl bir sonuç alacağınızı söylüyorlar.Benim için yapılması gereken bölgeleri önermişlerdi başlarken.Bende Mehmet Akgün'ün kliniğine gittim %80 sonuç aldım.Deneme atışı da yapıyorlar cilt yapınız, kıl renginiz yapınız ne ki?

Back