- 8 Ekim 2018
- 160
- 63
- 13
- 30
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
Kızlar merhaba Ankara'da lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat güvenilir bir yer bulmak çok zor Yardımcı olabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Bi yere başladım bakalım? Memnun kalırsam buradan yazarım
Tabi paylaşıcam inş. Genital, bacak ve kol altı yaptırıyorum.Merhaba, ben de düşünüyorum yaptırmayı tecrübelerini paylaş bizle
Özel clnc medilife a başladım ben kızılayda 3. seansıma giricem haftaya döküleler de gayet olumlu.Kızlar merhaba Ankara'da lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat güvenilir bir yer bulmak çok zor Yardımcı olabilir misiniz
Kızılay daHangi semtte yaptırıyosun ?
Özel clnc medilife da bitirdim özel bölgede tek tük tüyler kaldı iç kısım nemli olduğu için.Diğer bölgelerde kısım kısım var ama güneş hariçi görünmüyor yani anlıyacağın %90 ı gitti diyebilirim.Kızlar merhaba Ankara'da lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat güvenilir bir yer bulmak çok zor Yardımcı olabilir misiniz
Bişey soracağım bnm ilk seansınm ve bu cuma kontrol seansınm olacak yalnız bikini bölgesinde biraz yanık gibi bişey oldu ve geçmedi hala sizde de oldu mu acaba?Özel clnc medilife da bitirdim özel bölgede tek tük tüyler kaldı iç kısım nemli olduğu için.Diğer bölgelerde kısım kısım var ama güneş hariçi görünmüyor yani anlıyacağın %90 ı gitti diyebilirim.
Kime gidiyorsunuz? Cihazın adi ne ? Ben Mehmet Akgunun kliniğinde kurtuldum ilk sayfada yazılmış aynı yere mi gidiyoruz ?Kızlar kontrol seansınıda yaptırdım şuan için tüylenme yok 3 ay böyle olur dediler. Bir sonraki seansınm aralıkta
merhaba fiyat ve cihaz konusunda bilgilendirebilir misinizKime gidiyorsunuz? Cihazın adi ne ? Ben Mehmet Akgunun kliniğinde kurtuldum ilk sayfada yazılmış aynı yere mi gidiyoruz ?
Sizden de cevap bekliyorum nereye gittiniz fiyatlar nasıldı hangi cihaz yardimlariniza ihtiyacım var:)Kızlar kontrol seansınıda yaptırdım şuan için tüylenme yok 3 ay böyle olur dediler. Bir sonraki seansınm aralıkta
Yok hayır orada yaptırmıyorum. Tunalıda dediğim yer ve 3 ayda bir seansı var Önümüzdeki ayın sonunda 2. Seansı a gidicem şuan memnunum tüylerim hala çıkmadıSizden de cevap bekliyorum nereye gittiniz fiyatlar nasıldı hangi cihaz yardimlariniza ihtiyacım var:)
Fiyat ne kadar pekiYok hayır orada yaptırmıyorum. Tunalıda dediğim yer ve 3 ayda bir seansı var Önümüzdeki ayın sonunda 2. Seansı a gidicem şuan memnunum tüylerim hala çıkmadı
Nereye gittiğinizi bilmiyorum ki sadece kendi gitmeyi düşündüğüm yer pahalı mi onu anlamaya çalışıyorum ama yazmazsanizda sorun değilSöylemem doğru mu bilmiyorum
Fiyat konusunda ne desem yanlış olur ben geçen sene aldım paketimi şimdiki fiyatları özel clnc medilife arayıp sormanız daha doğru olun internette aratırsanız bilgileri var.Alexandrite candela lisanslı bir cihaz ve dokulmelerim de ilerlemesi de gözle görülür oldu.Toplam bölgelerde en çok 8 seans gittim.Tek tük kalıyor gene onun içinde igneliye gidebilirsiniz.merhaba fiyat ve cihaz konusunda bilgilendirebilir misiniz
Fiyat konusunda ne desem yanlış olur ben geçen sene aldım paketimi şimdiki fiyatları özel clnc medilife arayıp sormanız daha doğru olun internette aratırsanız bilgileri var.Alexandrite candela lisanslı bir cihaz ve dokulmelerim de ilerlemesi de gözle görülür oldu.Toplam bölgelerde en çok 8 seans gittim.Tek tük kalıyor gene onun içinde igneliye gidebilirsiniz.
Teşekkür ederim cevabınız için bende alexandrite candela cihazıyla epilasyona basladim dun bir merkezde ama kizarikliklarim hala geçmedi dokununca acı yok ama kizarikliklar var bu normal bişey mi yoksa yandım mi anlayamadım cok tedirginlik sizde böyle şeyler olmuş muyduFiyat konusunda ne desem yanlış olur ben geçen sene aldım paketimi şimdiki fiyatları özel clnc medilife arayıp sormanız daha doğru olun internette aratırsanız bilgileri var.Alexandrite candela lisanslı bir cihaz ve dokulmelerim de ilerlemesi de gözle görülür oldu.Toplam bölgelerde en çok 8 seans gittim.Tek tük kalıyor gene onun içinde igneliye gidebilirsiniz.