• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara'da kuaför

fase2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
213
0
116
37
Ankara
saçımı boyatmak istiyorum yeni evliyim ankara ya yeni geldiğim için burdaki kuaförler hakkında bi bilgim yok ankara da oturanlar varsa yardımlarını bekliyorum

evet arkadaslar ankaraya ben de yeni tasindim kuafor onerin bize lutfen!!!

tatlım nerede oturuyorsun bütçe aralığın nedir vs bunları belirtmemişsin ama ünlü kuaför markalarının örneğin Ali Gür Erdem Kramer Toni Guy vs. aklına gelen ankara şubelerine bakabilirsin...

ıstanbulda makas vardı ankarada açıldı mı bilmem ama orası da eğer açıldıysa iyidir genç ve dinamiktir.

Çayyolunda black and white kuaför vardı hala varsa ben memnun kalmamıştım ama aslında iyi bir yer

tunalı hilminin yukarısında sheratonun oralarda bir yerlerde hilton kuaför olacaktı o da iyiymiş ama ben gitmedim..

bişey olur memnun kalmassın falan.. hiçbirine kefil değilim ama işte bunlar var internetten araştır istersen tarz da önemli kimi klasik sever kimi daha modern şeyler ister her kuaför de kusura bakmasın ama herşeyi yapamıyor yani.

Son düzenleme:
söylediklerini bende biliyorum cnm ama onların biraz fiyatları uçuk ben kızılaya çok yakın oturuyorum

tunalıda ninewestin üstünde magıc touch kuaför açıldı harika bi yer gidin konuşun daha bırakamayacaksın çokii ler ünlülerle çalışmış insanlar eski mos elemanları zaten ..ücrette mostan ucuz

ya bu magic touch hakkında neden durmadan aynı k,işiler bütün forumlara aynı mesajları yazıyor. lütfen arkadaslar biz burda birbirimizin gittiği yerlere gidip memnun kalmak istiyoruz reklam peşinde olmayın rica ediyorum.

canım bence şansına hangısı gelırse ona git çunku bırıne ıyı yapar sana yapamaz ya da tam tersi şans işi bu....

kullandığı urunlere kendın bakarsın zaten git bi fön çektır anlarsın zaten...

Bilkent Ankuvada Dios kuaför var, şimdi adı Eva olarak değişti, orayı tavsiye ederim. boya konusunda da kaş konusunda da.

valla benımde bır yalcınım var super rofle yapar bahcelı 1.caddedeydı sımdı panoraya tasındı ıstersen verırım numarasını fln ama boyada ıyıdır.yanı topuz fon yaptırcaksan o kadar para vermene gerek yok bence yalcına

mesela not aldigim isimlerden bazilari;
bahcelide-mus kuafor, studio V, three art
hosderede reis kuafor
tunalida magic touch

bunlar arasinda tecrubesi olan var mi?

arkadaşlar bende burdan yorumları okudum gittim magic toucha beklerken yaptıkları saclara baktım hepsi süperdi cok memnun kaldım bir deneyin derim

Arkadaşlar merhaba, ben yıllardır Ankara'da yaşıyorum ama içime sinen bir kuaför bulamamıştım, bir arkadaşımın saç rengini çok beğendiğim için onun kuaförü olan Kızılay'daki Efkan Kuaföre gittim, YKMnin yanındaki sokakta, gölge yaptırdım ve iki seferdir de kesime gidiyorum, çok memnun kaldım, iltifatların ardı arkası kesilmiyor:)) Loreal kuaförü, hem arkadaşım hem de Kızılayda Yapı Kredideki iş arkadaşları yıllardır gidiyorlarmış saçlarında hiçbir problem olmamış, ben de hem gölgeden hem de kesimden çok memnun kaldım, gölge sanırım 130 civarıydı, kesimi de 30a yapıyor, tavsiye olunur

(her kuafor baslıklı yere yazıyorum kı herkes gorebılsın benı de yanlıs anlamayın)

Arkadaşlar, öncelikle bazıları belkı oyle yanlış yazılar yazmıs olabılır ama herkes degıl ya!!
Yanı şöyle ki;
ben bugun Magic Touch'un yeni yerını arayıp bularak gittim.
En son ki kuaförden çıkarken saçlarımı yoluyordum..Simetri hastası olan bana turru asımetrık kesım yaptı 2 hafta dayanamadım gıtıım duzeltmesı ıcın daha da .....yaptı..
kısacık .. gıbı bır sekıl cıldıracaktım.Sabrettım 3-4 ay azıcık uzadı ustura kesımı yuzunden sac da kustu 4-5 cm degıl 1-2 cm ancak uzadı..Neyseeeeeeeeeee bu yer de Tunalı'da Woo...

Gelelim Magic Touch'a..
Muhteşemler adamlar be kardeşim, şimdi o kadar başka siteden ve kendi tanıdığım çevremden övüldüki ben de ilk başta nedir bu ya dedım..Ama gittim yerınde gordum..
Prensip sahibi, akıllı nezih insanlar..Çooook mutlu oldum burdan ılk kesfettım sonra tanıdıklara da sordum..Yani fiyatlar bence çok uygun ama kaliteye göre;
full saç rengini kırma ve balyaj,yıkama fön ıvır zıvır hepsi içinde çok uygun rakamlara geldi..Bir çok unlu yere gıdıp husran ıcınde kalan bana bunlar ne ki ne paralar dokmuyoruz su saçlara..Kullanılan boyası,bakım malzemeleri yerı insan kalitesi yani bunları bır butun olarak degerlendırmekte fayda var..
Keçiören'de xxx isimli bir yerde belki iyi yapıyordur bazılarımıza göre ama işte beklentileriniz yüksek ise malesef bu iş böyle 3 kurusa 5 kofte yok..Var diyorlarsa da kanmayın ıcıne kım bılır ne koyuyorlar da oye fıyata gelebılıyor..Yanı KALİTE arıyorsan fedakarlık yapacaksın..Kesim ve fön için farklıdır cunku malzeme degıl becerı on planda orda.İsteyen eger deneme yanılma yapmaya razıysa uygun fıyatlı yerler bulabılır ama söz konusu boya ıse..KALİTE li olmak zorunda çünkü yıpranıyor uygun boya uygun dereceyle ne biliyim kaliteli içerikli olmasıyla yakından ilgisi var..

Burada bunları belirtmek istedim çünkü çok fazla yalan yanlış yorum var ust sayfalarda belkı reklam yapmıslar dedıgınız gıbı belkı degıl o benı ırgalamaz.
Ama şahsi görüşlerim böyle..
Hayatımda en lerim:
1-Kanebo liquid foundation(almond beige)
2-Exuviance & Neo Strata ürünlerinin herbişeysiii
3-Magic Touch bayan kuaförü(Yeni eklendi listeme)*****
4-NineWest (Ayakkabı için)
5-Adidas (spor malz için)
6-Network,İpekyol,Twist,Mavi-jeans için- (giyim)
7-Medicana (sağlik için)
8-VINN internet heryerde ve hızlı (en sevdiğim şey)
9-Emjoi AP-18 Emagine Dual Opposed 72 Tweezer Head Epilator
10-Clinique kaş kalemi (02 soft brown)
11-Big Chefs ,Eat&Joy ,House cafe ,Kahve dünyası,Kalender zebra (değişik bir meyhane balkan esintili).. (yeme içme)

arkadaşlar acil dip boya ve biraz da aralara ışıltı attırmak istiyorum çayyolunda oturuyorum bu taraflarda önerebileceğiniz iyi bir yer var mı? daha önce kentpark toni&guy da yaptırıyordum çok uzak olmasa da oraya gitmeye çok üşeniyorum gordion yakınımda ordada da şubesi var ama emin olamıyorum hiç deneyeniniz var mı?

toni guya gitmeyin de nereye giderseniz gidin şu Ankara'da adam gibi yer bulamadım magic touch ı da biliyorum belki toni guya göre daha iyidir ama kötünün iyisi işte
para tuzağı toni guy denen yer havada kapıyorlar beğenmedim de diyemiyorsun çok koydu verdiğim para ne oldu 8 ay sonra gittim kendi saç rengime döndüm hem de evde boyayarak artık böyle valla.

Back