• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara'da kuaför tavsiye edebilir misiniz?

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
Arkadaşlar ben esmer bi bayanım eşim sarı gölge istiyor saçımda ben önce sıcak bakmasamda sonradan bi heveslendim..halk dilinde çingene gibi denerler yaa işte öyle olmaktanda korkuyorum:18:...bi çok kuaföre sordum hepsi yaparız sana sarı saç yakışır diyo yhaa ben kendimi bilmiyormuyum:1: belki bi uzman eli degerse işin ehli biri olursa onlere çikolata kahve falan dogal bi görüntü saglanır diye düşünüyorum..işte bunun için yardımınıza ihtiyacım var ankara sincanda oturuyorum bu civarlarda bana önericeğiniz kuaför varmı illa sincan olsun demiyorum ankaranın her semti olur aslında ama sincan daha iyi olur gider bakarım araştırma imkanım olur:10:

birde gold el diye bi yere sordum adam işin ehli gibi geldi bana sana kat atar hacim veririz işlem var saçında o boyaları silmemiz gerek iştee söyle gölge yaparım falan filan...biraz aklıma yattı gibi 100 tl istedi sincanda 50 80 arası normalde dedim acaba iyi bi çıkarırmı:S bu kuaför salanunu bileniz varsa yine yorumlarınızı bekliyorum...

ben esmerim sarı saç denedim yada kulanıyorum diyen arkadaşlar varsa onlarda resim veya öneride bulunurlarsa sevinirim...

emekte 8.caddede kadın dünyası kuaför var, gerçekten ünlü ve iyi bir kuaför daha önce saçımı boyattım ve kestirdim, memnun kaldım.sahibi işinin ehli biri ve iki gün önce telefonuma onlardan mesaj geldi.mart ayı boyunca röfle, balyaj, gölge 39 tlymiş ben annemi de götüreceğim size de tavsiye ederim.internetten numarasını bulup rezervasyon yaptırabilirsiniz.

emekte 8.caddede kadın dünyası kuaför var, gerçekten ünlü ve iyi bir kuaför daha önce saçımı boyattım ve kestirdim, memnun kaldım.sahibi işinin ehli biri ve iki gün önce telefonuma onlardan mesaj geldi.mart ayı boyunca röfle, balyaj, gölge 39 tlymiş ben annemi de götüreceğim size de tavsiye ederim.internetten numarasını bulup rezervasyon yaptırabilirsiniz.

netten baktım canım fiyatlar ordaki gibiyse mükemmel kesinlikle bakıcam kadın dünyasına

Back