ANKARA'da KPSS Kursu için hangisi en iyisi?

daphnelena

İyiye,güzele inanırım.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
264
92
Arkadaşlar Merhaba,
İngilizceciyim. Mezun oluyorum ve seneye kpss + eğitim bilimleri + öğretmenlik alan bilgisi olmak üzere KPSS KURSU arıyorum. Şimdiye kadar en çok İhtiyaç Akademi, Yargı, Pegem ve Karacan'ı duydum. Deneyimleri olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim. Hatta tanıdıklarınız varsa Ankara'da kpss ye hazırlanan, akıl verirseniz sevinirim. Bir an önce kayıt yaptırıp erken kayıttan da faydalanmak istiyorum.

İngilizce için karanfil sok.'ta ihtiyaç akademi'ye giden 5-6 arkadaşım atandı.
En iyisi orası derlerdi hep. Hocaları harikaymış. Arkadaşlarım 2013'te atandı bu arada.

Ayrıca dershane önemlidir ama iş sende biter.
İngilizce alandan 48 net yapan bir arkadaş vardı. Dershaneye gitmemişti bile.
Bütün derslerde çok iyi netler çıkarmıştı.
Yine de ilk hazırlanışta dershane faydalıdır. Fikir sahibi olursun.

Ben geçen sene yaklaşıma gitmiştim memnundum matematikteki hıcaları çok iyi senin neye ihtiyacın car yani gk gy mi eğitim mi alan mı? Alan için farklı yere diğerleri için aynı yere gidebilirsin bu sene kuzey akademiye gidiyorum istediğini sorabilirsiniz yardımcı olurum pegem ve karacana gidenlerden memnun olmayanalrı duydum ama sende bitiyor iş çok iyi araştır bende bildiğim hoca isimlerini söylerim sana

İngilizce için karanfil sok.'ta ihtiyaç akademi'ye giden 5-6 arkadaşım atandı.
En iyisi orası derlerdi hep. Hocaları harikaymış. Arkadaşlarım 2013'te atandı bu arada.

Çok Çoook teşekkür ederim. Tam olarak kalbimden geçen bir mesaj attınız bana. Bugün ben Karanfildeki İhtiyaç ile telefonla görüşme yaptım. Hepsini o binada alabileceğimi söyledi, fiyatı da bana uygun geldi. İsmimi not aldırdım, Mayıs sonu gidip kaydımı yaptıracağımı söyledim. Ama şimdi içime sindi işte. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim. İhtiyaç çok güzel ve çok büyük bir isim dershane sektöründe.
Ama alan için kaynak kitabı olarak mutlaka pegem almalısın ek olarak.
Konu anlatımlı kitap olarak üstüne yok. 2016 basımını alırsın. Aynı şekilde soru bankası ve denemelerini de.

Ayrıca dershane önemlidir ama iş sende biter.
İngilizce alandan 48 net yapan bir arkadaş vardı. Dershaneye gitmemişti bile.
Bütün derslerde çok iyi netler çıkarmıştı.
Yine de ilk hazırlanışta dershane faydalıdır. Fikir sahibi olursun.

Maşallah arkadaşınıza. Darısı bizlere :KK66:

Ben geçen sene yaklaşıma gitmiştim memnundum matematikteki hıcaları çok iyi senin neye ihtiyacın car yani gk gy mi eğitim mi alan mı? Alan için farklı yere diğerleri için aynı yere gidebilirsin bu sene kuzey akademiye gidiyorum istediğini sorabilirsiniz yardımcı olurum pegem ve karacana gidenlerden memnun olmayanalrı duydum ama sende bitiyor iş çok iyi araştır bende bildiğim hoca isimlerini söylerim sana

Teşekkür ederim :)
Benim ona da ihtiyacım var ama hepsine aynı yerde gitsem kopukluk yaşamam diye düşünüyorum. Bir de evlenip Ankaraya yerleşeceğim. Uyum sağlama sürecim de olacak. Koşturmak istemiyorum,sakince tek bi dersanede hepsini almak istiyorum. Karacanı ve Pegem i çıkardım o zaman listemden :) Ben de memnun olmayanları da duydum. Bi ihtiyac için ve yargı için kötü bi şey duymadım şimdiye kadar. Mutlaka sizlerden akıl almak isterim. Daha ev tutmaya gelicez mayıs sonu. Haziranda mezun olucam 1 sene kpss için kıyasıya çalışır kazanırım inşallah. Hepimizin gönlüne göre olur umarım arkadaşlar.

Konu anlatımlı kitap olarak üstüne yok. 2016 basımını alırsın. Aynı şekilde soru bankası ve denemelerini de.

Yargınınkini almıstım onu da alırım mutlaka. Şu an Eskişehir.de okuyorum ben ve ihtiyac akademiye giden cok arkadaısm var burada. Burada meshur baya. Orda da eminim iyidir diyordum ve yanılmadım cok şükür içimi rahatlattınız.

Ne guzel reklam kokan hareketler bunlar.
Ben konya ihtiyaca gittim..egitim bilimleri disinda hicbirhoca iyi diyemem.hatta matematik hocasi tam bir tuccar kafasindaydi....sinifta kim anliyorsa onlar kalsin dedi..ve reklam yapmak adina soylemiyorum ama x dershanedeyim yalnizca matematik derslerine giriyorum.su yasimda guzel sant.fak cikisli birine sifirdan sabirla matematik ogretti ve ogreriyor hala...yeri geliyir bos gunlerinde ders koyuyor..herkesi dusuk seviyede gorup en ufak detayi dahi anlatiyir.

Ihtiyac yalnizca egtm bilimlerinde iyi..konu anlatimlarinda ustune yok demissiniz..guldurmeyin beni..detay detay..kafa karistiran eksik bilgi veren tum konu anlatimlarina calistim.kesinlikle cok daha iyileri var

Ben konya ihtiyaca gittim..egitim bilimleri disinda hicbirhoca iyi diyemem.hatta matematik hocasi tam bir tuccar kafasindaydi....sinifta kim anliyorsa onlar kalsin dedi..ve reklam yapmak adina soylemiyorum ama x dershanedeyim yalnizca matematik derslerine giriyorum.su yasimda guzel sant.fak cikisli birine sifirdan sabirla matematik ogretti ve ogreriyor hala...yeri geliyir bos gunlerinde ders koyuyor..herkesi dusuk seviyede gorup en ufak detayi dahi anlatiyir.

Ihtiyac yalnizca egtm bilimlerinde iyi..konu anlatimlarinda ustune yok demissiniz..guldurmeyin beni..detay detay..kafa karistiran eksik bilgi veren tum konu anlatimlarina calistim.kesinlikle cok daha iyileri var

Ahaha =D konu anlatımında üstüne yok dediğim pegem. O da sadece ingilizce alan için konuştum. Bu nasıl bir kafadır ya. Daha doğru düzgün okumamış bana cevap yazıyor. Ahaha=D

evet benim reklamıma çok ihtiyacı var gerçekten bu dershanenin. ülke çapında 120den fazla olan bir kurum ben burada iyi demesem batacak zaten. =D

ve burada söz konusu olan şehir Ankara. alan ise ingilizce. =D atanan arkadaşlarımın yalancısıyım. =D
her dershanenin tüm şubeleri iyi olmayabilir. bu arkadaş istanbul'dayım deseydi. bakırköy ihtiyaç'a çok kötü diyorlar gitme derdim mesela. ona giden tanıdıklarım hocalarını sevmedi çünkü. yani ne reklamı? komik olma. =D atarlanma bana saçma sapan. adı duyulmamış x dershanesi gibi bir şeyi karşımda övene bir daha cevap yazmam. =D iyi geceler. X dershanen ile sana mutluluklar dilerim her kimsen atarlı kişilik =P

Ahaha =D konu anlatımında üstüne yok dediğim pegem. O da sadece ingilizce alan için konuştum. Bu nasıl bir kafadır ya. Daha doğru düzgün okumamış bana cevap yazıyor. Ahaha=D

evet benim reklamıma çok ihtiyacı var gerçekten bu dershanenin. ülke çapında 120den fazla olan bir kurum ben burada iyi demesem batacak zaten. =D

ve burada söz konusu olan şehir Ankara. alan ise ingilizce. =D atanan arkadaşlarımın yalancısıyım. =D
her dershanenin tüm şubeleri iyi olmayabilir. bu arkadaş istanbul'dayım deseydi. bakırköy ihtiyaç'a çok kötü diyorlar gitme derdim mesela. ona giden tanıdıklarım hocalarını sevmedi çünkü. yani ne reklamı? komik olma. =D atarlanma bana saçma sapan. adı duyulmamış x dershanesi gibi bir şeyi karşımda övene bir daha cevap yazmam. =D iyi geceler. X dershanen ile sana mutluluklar dilerim her kimsen atarlı kişilik =P
Bahsettigim dershane murat dersanesi..adini yazsam sen reklam yapiyorsun diyecektin.

Gayet iyi okudum sen anlatamamissin o zaman...sehir farkliligininda farkindayim ama ihtiyac iyidir diyince biseyler zipladi bende.
120 bilmem kac subesi olmasi sadece iyi olmasindan kaynaklanmiyir..neyse 1 yil gittim ben oraya zihniyetleri cok farkli..hadi iyi geceler sana..birde sakin ol olurmu:KK66:

Arkadaşın avukatı değilim ama bu konunun sahibiyim. Özellikle şehir ismi belirttim ve bu şehirdeki kpss kurslarını sordum. Doğal olarak iyi niyetleriyle bana fikir verdiler. Siz Konya İhtiyaç'tan bahsediyorsunuz. Ama bana lazım olan Ankara İhtiyaç. Konya'nın hocaları dediğiniz gibi iyi değilse bile, başka il ve şubelerdeki hocalar iyi olabilirler. Şimdiye kadar hiç İhtiyaç Kızılay ve Karanfil hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım. Ankara'nın merkezi şubeleri bunlar. Ben Eskişehir'deyim buradaki İhtiyaç ingilizceciler için ilk tercih.

Arkadaşın avukatı değilim ama bu konunun sahibiyim. Özellikle şehir ismi belirttim ve bu şehirdeki kpss kurslarını sordum. Doğal olarak iyi niyetleriyle bana fikir verdiler. Siz Konya İhtiyaç'tan bahsediyorsunuz. Ama bana lazım olan Ankara İhtiyaç. Konya'nın hocaları dediğiniz gibi iyi değilse bile, başka il ve şubelerdeki hocalar iyi olabilirler. Şimdiye kadar hiç İhtiyaç Kızılay ve Karanfil hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım. Ankara'nın merkezi şubeleri bunlar. Ben Eskişehir'deyim buradaki İhtiyaç ingilizceciler için ilk tercih.

Kızılaydaki İhtiyaç'a Karanfil oluyor herlade, matematik için gittim (y. dil çıkışlıyım) , sonra oradan ayrılan hocaların kurduğu x akademi diye bir yere gittim yoğunlaştırılmış tüm dersler için, açıkçası ihtiyacın kitaplarından memnundum ama tarih (o da öğretmen yüzünden) dışında öyle aman aman bir eğitim de görmedim. Yabancı dil bölümü zaten okuma, analiz, ezber, yorum kısımlarında o kadar sorun yaratmıyor, matematik için ise kişisel çaba ve aşırı bol tekrar şart, hangi dershaneye giderseniz gidin, saçma soruları bile dersinize girmeyen hocalara bile sorup o an yaptırmak/anlamak önemli. Eyyorlamam bu kadar.

Son düzenleme:
Kızılaydaki İhtiyaç'a Karanfil oluyor herlade, matematik için gittim (y. dil çıkışlıyım) , sonra oradan ayrılan hocaların kurduğu x akademi diye bir yere gittim yoğunlaştırılmış tüm dersler için, açıkçası ihtiyacın kitaplarından memnundum ama tarih (o da öğretmen yüzünden) dışında öyle aman aman bir eğitim de görmedim. Yabancı dil bölümü zaten okuma, analiz, ezber, yorum kısımlarında o kadar sorun yaratmıyor, matematik için ise kişisel çaba ve aşırı bol tekrar şart, hangi dershaneye giderseniz gidin, saçma soruları bile dersinize girmeyen hocalara bile sorup o an yaptırmak/anlamak önemli. Eyyorlamam bu kadar.

Matematik için gerekirse özel ders alırım diye düşündüm. Ya da dersanede kalıp saatlerce hocalara sorular sorarım fırsat buldukca etüd.e kalırım diye düşündüm. Matematık baya sıkıntılı bende. Ama diğerlerinde sıkı bi çalışmayla üstesinden gelirim diye düşünüyorum açıkcası. Kaç mezunusunuz siz? Bu yıl ilk kez gircem ben son sınıftayken deniyim şansımı kaç puan alıcam dersanesiz bakayım dedim. Acaba girmesem mi diye düşünüyorum ama emin değilm henüz.

Benim hepsine ihtiyacım var diye biliyorum. Daha yeni yeni başlıcam işte, sizler daha iyi bilirsiniz.
Alan
Eğitim ve kpss a mı oluyor b mi bilmiyorum orasını.

bende çok araştırdım. yedi iklim dershanesinde karar kıldım. ihtiyaç a gittim çok ilgilenmedi sanki olsanda olur olmasanda gibi tarzları hoşuma gitmedi.

pegem hoşuma gitti fiyatıda uygundu. ama yedi iklimm matematik etütü konusunda söz veriyor mayısta konular bitecek sürekli gtenel tekrar ve deneme yapılacak diyor. bu yüzden yedi iklime yazıldım 900 tl. önlisans mezunuyum genel kültür genel yetenek sadece.

ihtiyaç 1300 tl

pegem 950 tl demişti bu arada

bende çok araştırdım. yedi iklim dershanesinde karar kıldım. ihtiyaç a gittim çok ilgilenmedi sanki olsanda olur olmasanda gibi tarzları hoşuma gitmedi.

pegem hoşuma gitti fiyatıda uygundu. ama yedi iklimm matematik etütü konusunda söz veriyor mayısta konular bitecek sürekli gtenel tekrar ve deneme yapılacak diyor. bu yüzden yedi iklime yazıldım 900 tl. önlisans mezunuyum genel kültür genel yetenek sadece.

ihtiyaç 1300 tl

Merhaba, 2 gün önce İhtiyaç, Karanfil şubesine kaydımı yaptırdım. Tuğra Bey çok ilgiliydi kayıttan önce onunla konusmutum fiyat konusunda da içerik konusunda da cok bilgi verdi. Geçen hafta da bir bayan ile telefonda görüşme yapmıstım uzun uzun sorular sormama rağmen sabırla benı cevapladı. Açıkcası ikna oldum. Piyasayı da şöyle bi araştırdım. Kendi hocalarıma da sordum kayıttan önce. Bu arada ben lisans mezunuyum, öğretmenlik son sınıftayım suan. Bölümümle alakalı ALAN B.- GENEL K.- GENEL Y.- EĞİTİM B. den sorumluyum. Karacanı aradım bana bilgi bile veremediler. Pegem için giden arkadaslarımdan olumsuz dönütler aldım. Yediiklimle alakalı da kendı hocam orası iyi değil dedi. Birkaç sitede sorguladım olumsuz yorumları görünce vazgectım direk. İhtiyaç en iyisi öğretmenlik için diyorlar kime sorsam ama şöyle de bir şey duydum, alan bilgisinde hemen hemen her dersanede sıkıntı varmış. İhtiyaça gidenlerden bunu duyuyorum,alan hariç hepsinde iddalı dersanede diyorlar. Yine de oraya yazıldım. Hayırlısı olsun hepimiz için. Hemen hemen her yerle ilgili olumsuz yorumlar alıyorum ama canımı sıkmaya değmez,sizlere de bana da hayırlı olsun arkadaşlar. Eminim ki sadece dersane yeterli olmayacaktır. Yine kendi elimizde atanmak :KK66: :KK55:

ihtiyaç 1300 tl

Ayrıca bence dogru karar vermişsin. Önlisans mezunlarından da bir kaç yorumunu okumuştum geneli pegem-yediiklim-ihtiyaç diyorlar yine. Sanırım sizde alan olmadıgı için hepsi aynı kalitededir. Alan çözmek zorunda değilsiniz ya siz o yüzden iyi bir karar vermişsiniz. Aklıma sonradan geldi yazayım dedim :) İhtiyaç şuan erken kayıt döneminde,her ay 100 tl artıracakmıs ben o yüzden nisan bitmeden kayıt yaptırayım 100 lıra da olsa kazıklanmayayım dedim :)

X