• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada koltukaltı kesisi ile meme büyütme olanlar .......

nes06nes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar meme büyütme olacağım ama koltuk altı kesisine sıcak bakıyorum. diğerlerinde iz falan doğal olmaz, zaten meme ucu asla. evli değilim bebek falanda yok koltukaltından da sorun olmayacağını söylediler, sadece ağrılı süreci diğerlerine nazaran daha fazlaymış öylemi, tecrübeleriniz lütfen....
Birde doktor ismi lütfennn

şimdiye kadar zühtü demirle görüştüm ama gögüs altı yapıyr, nebil bozdoğan desen aman aman....Başka kimi önerirsiniz

Ankara da koltuk altı için en tanınmış doktor Nebil Bey sanırım,, neden göğüs altı düşünmüyosun belli bi süre sonra izler baya silik bi hale geliyormuşş

evet ama zamanla ve iyi sonuç almayanlarda var. ben gözüken bir yerde iz olsun istemiyorum. ayrıca koltukaltı kesisi yurtdışında en fazla uygulanan yöntemmiş tercih edilen bir yöntem. nebil hocaya gittim ama vazgeçtim ondan. Başka profosyonel varmı acaba

canım ben de koltukaltı kesisiyle olmak istiyorum. Benim arsştırdığım kadarıyla istanbulda zekeriya kul bu yöntemle oldukça bsşarılı. Hem jel protez kullanması hem endoskopik yöntemle uygun cebi görerek hazırlaması, bu yöntemin dezavantajlarını ortadan kaldırıyor. Ben telefonla kendisiyle görüştüm ve bir akilik çıkmazsa ekim-kasım gibi olmak istiyorum.

canım ben de koltukaltı kesisiyle olmak istiyorum. Benim arsştırdığım kadarıyla istanbulda zekeriya kul bu yöntemle oldukça bsşarılı. Hem jel protez kullanması hem endoskopik yöntemle uygun cebi görerek hazırlaması, bu yöntemin dezavantajlarını ortadan kaldırıyor. Ben telefonla kendisiyle görüştüm ve bir akilik çıkmazsa ekim-kasım gibi olmak istiyorum.

oo süper ama ben istamnbula gidemem ankrada araştırdım bende, genede memealtı kesisi ile ol diyorlar. şu iz meselesi takmasam. neyse ben daha düşüneceğim galiba

slm kızlar, bende kolaltından meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. bu konuda internette çok araştırma yaptım ve Volkan Tayfur'un internet sitesi çok ilgimi çekti. en kısa zamanda gidip yüzyüze konusmak istiyorum. kendisine ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi?

yüzyüze görüşmedim ama 8 bin lira fiyat vermşti. daha aşşağısına da yapanlar var aynı teknikle. bence o kadar para verilmez. nebil bozdoğan 4500 e yapıyor ama bende onu beğenmedim bi garip. ferruh bingülde yapıyormuş bu teknikle muayenesi ücretsiz bir de ama gidip karar vericem ama son zamanlarda görüşüm değişmeye başladı memealtı kesisi olsa ne olurki demeye başladım... bakalımmm

merhaba kızlar ...sweet brave'in koltuk altı kesisiyle olan ameliyatını okuyun derim....bende cok sey yazdım oraya....umarım faydalı olur....bende koltuk altı kesisi istiyorum ...araya yaz girdi fln arastırmaya baya ara verdim,simdi yenıden baslıcam..paslasalım burdan...bu arada ben ıstanbuldayım

kızlar bu konuda cok arastırma yaptım ve bilgi vermek istiyorum bende bu yontemle ameliyat olmak isteyenlerdenim. çünkü bir yerim kesilince falan genelde iz kalıyor kaldı ki ameliyat izi cok kalır.
ankarada koltuk altı kesisi endoskopik olarak dual plan ya da kas zarı altı planı ile koesiv jel koyan YOK. malesef. istanbulda bu işi yapan guzel doktorlar buldum. ancak orada da kalacak yerim yok nasıl olacak bilmiyorum. eger siz ankarada bu şekilde ameliyat yapmış basarılı sonuclar elde etmiş birini tanıyorsanız lütfen cevap yazınız

Koltukaltı Kesisi
Koltuk altından girişim bugüne kadar hep plastik cerrahlar tarafından dezavantajları ile anıldı. Ancak aslına bakarsanız bu biraz da ilk iki (meme alt kıvrımı ve meme başı) giriş bölgesinin çok kullanılması ve kolaylığından kaynaklanmaktadır. Avantaj olarak memede herhangi bir kesi yapılmadığı belirtilir ancak daha çok üzerinde durulan dezavantajları olarak ise hep şunlar söylenir;

1. Ameliyat sonrası kesiye bağlı kalacak izin koltukaltında olması nedeniyle t shirt, bikini, sütyen giyildiği zaman bile belli olabilir.

Cevap: Koltuk altı bölgesi meme derisine göre oldukça ince bir deriye sahiptir ve geç dönemde cerrahın dahi tespit edemeyeceği kadar iyi bir izle iyileşir.
2. Koltuk altı bölgesinden yapılan kesiden jel silikon koymak imkansızdır, mutlaka içi serum ile doldurulabilir silikonu tercih etmek gerekir. Serum sdolumlu silikonların ise oldukça fazla dezavantajları vardır( zamanla hacim kaybetme, katlantı yapma vs)

Cevap: Koltuk altı derisi oldukça ince ve esnek bir yapıya sahip olduğu için silikon yerleştirme sırasında 2 kat daha büyük bir giriş sahası oluşturmaya izin verir. Yani bu girişim ile serum dolumlu silikonları kullanmak zorunda değiliz.
3. Koltuk altından girişim ile cebi hazırlarken kanama kontrolü yapmak imkansızdır, cerrah hissederek cebi hazırlar

Cevap: Artık günümüzde koltuk altı girişim uyguluyorsak mutlaka endoskop (kamera sistemi) kullanıyoruz. Yani silikonu yerleştireceğimiz cebi en küçük ayrıntılarıyla dahi görerek hazırlıyoruz. Aslına bakarsanız endoskopik teknik kanama kontrolü açısından çok daha güvenlidir, çünkü küçük bir kanama odağını dahi ekranda görerek durdurabiliyorsunuz.

4. Ameliyat sahasına erişmek güç olduğundan kası serbestleştirmek için kenarını kesmek çok zordur.
Cevap: endoskopik tekniği kullandığımız için özel dizayn edilmiş aletler ile kas kenarına kadar ulaşıp kası istediğimiz seviyeye kadar serbesteleyebiliyoruz. Gene endoskopik teknik , silikonu yerleştireceğimiz planladığımız cebin genişliğini ve sınırlarını dışarıdan ve içeriden kontrol edebilme imkanı sağlıyor.
Bu tekniğin dezavantajı ise; teknolojik olarak ek enstrümanlara gereklilik göstermesi klasik tekniklere göre 15 dk daha uzun sürmesi ve sarkmış memeler de tercih edilmemesi.

doktor zekeriya kulun bolgundan

kızlar bu konuda cok arastırma yaptım ve bilgi vermek istiyorum bende bu yontemle ameliyat olmak isteyenlerdenim. çünkü bir yerim kesilince falan genelde iz kalıyor kaldı ki ameliyat izi cok kalır.
ankarada koltuk altı kesisi endoskopik olarak dual plan ya da kas zarı altı planı ile koesiv jel koyan YOK. malesef. istanbulda bu işi yapan guzel doktorlar buldum. ancak orada da kalacak yerim yok nasıl olacak bilmiyorum. eger siz ankarada bu şekilde ameliyat yapmış basarılı sonuclar elde etmiş birini tanıyorsanız lütfen cevap yazınız

ankarada da koltukaltı kesisi ile endoskopik kohesiv jel koyan doktorları buldum. sweetcherypie ya yardım başlıklı konuda yazdım herseyi oradan bakabilirsiniz.

Back
X