canım ben de koltukaltı kesisiyle olmak istiyorum. Benim arsştırdığım kadarıyla istanbulda zekeriya kul bu yöntemle oldukça bsşarılı. Hem jel protez kullanması hem endoskopik yöntemle uygun cebi görerek hazırlaması, bu yöntemin dezavantajlarını ortadan kaldırıyor. Ben telefonla kendisiyle görüştüm ve bir akilik çıkmazsa ekim-kasım gibi olmak istiyorum.
merhaba kızlar ...sweet brave'in koltuk altı kesisiyle olan ameliyatını okuyun derim....bende cok sey yazdım oraya....umarım faydalı olur....bende koltuk altı kesisi istiyorum ...araya yaz girdi fln arastırmaya baya ara verdim,simdi yenıden baslıcam..paslasalım burdan...bu arada ben ıstanbuldayım
kızlar bu konuda cok arastırma yaptım ve bilgi vermek istiyorum bende bu yontemle ameliyat olmak isteyenlerdenim. çünkü bir yerim kesilince falan genelde iz kalıyor kaldı ki ameliyat izi cok kalır.
ankarada koltuk altı kesisi endoskopik olarak dual plan ya da kas zarı altı planı ile koesiv jel koyan YOK. malesef. istanbulda bu işi yapan guzel doktorlar buldum. ancak orada da kalacak yerim yok nasıl olacak bilmiyorum. eger siz ankarada bu şekilde ameliyat yapmış basarılı sonuclar elde etmiş birini tanıyorsanız lütfen cevap yazınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?