Ankarada kına gecesi !!!!

sanrm kşi saysndan bgmsz cnm:) cnkü bz tam bi sayı vermedk sdce kapasiteyi srduk.. bnce uygun cnm ama tbi sen krr vercksn ferah bi mekan bnce

canım siz 2 bayan garsonla tutmuşsunuz o fiyata bence geyat iyi...Ama müzik yok değil mi içinde yani siz kendiniz cd den mi çalacaksınız ? Yoksa orkestra mı tutacaksınız ? Tanıdık orkestramız var izin verirler mi acaba oraya getirmemize :S bilgin var mı ? Bi de içecek ve kurupasta size ait değil mi ?

Canım Cadde Hare nasıldı yaptınız mı orda düğünü?ben de bu yaz orda düğün yapmayı düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim:)

selam kızlar ben de baya bı suredır kına gecesi için mekan arıyordum, burada da yardımcı olabılmek ıcın sıze de bılgı verıyım ıstedım... dikmen vadisi içinde gercekten cok guzel mekanlar var kına gecesine uygun byunlardan ılki;
AYIŞIĞI YEŞİL VADİ CAFE & RESTAURANT dikmen vadisinde yer alıyor burası gerçekten bır doğa harikası orası yemyeşil bi yer içinde yer alıyor. bi<im kına gecemiz yaklaşık 100 kişi olacak ona gore fıyat aldık, ıstersenız bahçeyı susluyorlar ıstersenız ıcerıdekı mekanda yapabılıyorsunuız secım sıze aıt, sahibi çok anlayışlı bır abı gerçekten bana eğer hava guzel olursa dışarıda, guzel olursa ıcerıde yapabılecegımızı soyledı, 100 kısı ıcın kuru pastalı menu olursa, kuru pasta, kuruyemıs, sınırsız ıcecek, orkestra, 90 dk foto ve vıdeo cekımı goıbı uygulamalarla 1500 tl dedı, eger daha kokteyl tarzı ıstersenız ordov tabağı, kuru yemiş, sınırsız içceccel, orkestra, video foto vs,,, 1800 tl dedı bence bbıraz pazarlık payı da vardır.
ikincisi ise dikmen saklı vadi cafe orası da yaklaşık aynı paket için 100 kişilik bir organizasyona 1750-2000 arası bır fıyat verıyorlar, hersyeı onlar organıze edıyor fıyatlar cok cok ucuz olmasa da bence buyuk bır rahatlık, ılgılenenlere duyurulur, herkese mutluluklarrr

Mavi Cafe hakkında bilgi almak istiyorum kızlar. Kına gece mi orada yapmayı düşünüyorum. Acaba fiyatları nasıl olur ? Zaten yemekli fln olmayacak bi kuruyemiş kına dağıtılacak onuda Erkek tarafı alıor :) Yani bna sadece mekan lazm fiyat hakkında yardımcı olabilecek biiri var mı bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…