Ankarada kına gecesi !!!!

Arkadaşlar 70-80 kişi için yeterli kına için mekan önerilerinizi bekliyorum.. Hamamönü listemde:) onun dışında tavsiyesi olan var mı?. Çok şaşalı biryer istemiyorum.. Sırf annemin arzusunu yerine getirmek için kına yapıyorum :) Önerilerinizi bekliyorum..

baran center batıkentte..ben orayı tuttum mesela

bende kına gecem için demirlibahçe cebeci taraflarında bi yer istiyorummmmmmmmmm ama her yer çok pahalı :18::18::18:

arkadaşlar bahçelievlerde yeni br yer açılacakmış, akalının gitmesini fırsat bilmişler. yeni açılan mekanların fiyatları çok uygun oluyor. ben kuzenimin nişanı için görüştüm. 15-20 güne kadar açılacakmış. şu nda yakında açılıyoruz yazıyor. bi gidin görüşün derim. 7. caddenin tam ortasında valla inşaat olmasına rağmen gayet şıktı. fiyatlar belli olunca bana dönecekler. size de bildiririm.

cnm bende sennle brlkte kına salonu aryrdum ya buldum.. altnparkta bi cafe.. stor perdeli yani dışardan kmse içeryi grmüyor .. en fazla 200 kişi alır dedii.. müzik sistemleri var başında biri duruyor ve istersen 2 tane bayan garson var .. biz 2 bayan garsonluyu 750ye tuttuk.. cafenin adı erbab-ı sefa.. altınparktaki havuzun hemen yanında:) umarım yardımcı olmuşumdur :)

cnm bende sennle brlkte kına salonu aryrdum ya buldum.. altnparkta bi cafe.. stor perdeli yani dışardan kmse içeryi grmüyor .. en fazla 200 kişi alır dedii.. müzik sistemleri var başında biri duruyor ve istersen 2 tane bayan garson var .. biz 2 bayan garsonluyu 750ye tuttuk.. cafenin adı erbab-ı sefa.. altınparktaki havuzun hemen yanında:) umarım yardımcı olmuşumdur :)

merhaba siz yazalı çok olmuş işallah cevap dönersiniz bu mekanı tuttunuzmu siz? birde fiyat olarak ne söylendi acaba dışardan bakınca nişan kına için uygun gözüküyor ama fikirlerinizi merak ettim

Merhaba acaba orası nişan için uygun bir yer mi? Bir de 750 TL kişi sayısından bağımsız mı acaba?:44:

Batıkent'teki Baran center nasıl acaba? Fiyatları uygun görünüyor fakat organizasyon + müzik nasıl bile var mı?:26:

sanrm kşi saysndan bgmsz cnm:) cnkü bz tam bi sayı vermedk sdce kapasiteyi srduk.. bnce uygun cnm ama tbi sen krr vercksn ferah bi mekan bnce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…