canım kesinlikle hamamönünü tavsiye ediyorum fasıl eşliğinde yemeğinizi yiyip göbecikler atabileceğiniz mekanlar var şahsen 1 temmuzda kına gecemi orada yapacağım
hamamönünde nerde olcak kına gecen acaba ?
evet gerçekten çok asil
naptn bir gelişme var mı hazırlıklarda gelinlik bulabildin mi?
Arkadaşlar 70-80 kişi için yeterli kına için mekan önerilerinizi bekliyorum.. Hamamönü listemde:) onun dışında tavsiyesi olan var mı?. Çok şaşalı biryer istemiyorum.. Sırf annemin arzusunu yerine getirmek için kına yapıyorum :) Önerilerinizi bekliyorum..
arkadaşlar bahçelievlerde yeni br yer açılacakmış, akalının gitmesini fırsat bilmişler. yeni açılan mekanların fiyatları çok uygun oluyor. ben kuzenimin nişanı için görüştüm. 15-20 güne kadar açılacakmış. şu nda yakında açılıyoruz yazıyor. bi gidin görüşün derim. 7. caddenin tam ortasında valla inşaat olmasına rağmen gayet şıktı. fiyatlar belli olunca bana dönecekler. size de bildiririm.
cnm bende sennle brlkte kına salonu aryrdum ya buldum.. altnparkta bi cafe.. stor perdeli yani dışardan kmse içeryi grmüyor .. en fazla 200 kişi alır dedii.. müzik sistemleri var başında biri duruyor ve istersen 2 tane bayan garson var .. biz 2 bayan garsonluyu 750ye tuttuk.. cafenin adı erbab-ı sefa.. altınparktaki havuzun hemen yanında:) umarım yardımcı olmuşumdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?