Ankarada kına gecesi !!!!

Ayşen tam olarak nerede bilmiorum sadece ismini biliorum :))))
Kıvılcım ı da duymuştum sanırım ii die. Orada sorarsan Ayşen nerede diye söylerler mutlaka.

anacım ben hiç bilmiom kıvılcımın nasıl bi yer oldugunu,kadın ayak üstü kapakladı beni ama iyice bakıcam tabii.emin olmak lazım..modelini begenmiştim vitrinde de.o vesileyle gidicem oraya da..baranla da maillestim.8 ine kadar gider tutarım ben de orayı..mart ayında da nikah salonunu karar veririm kocatepe de aklımda kalıcak gibi sanki

kızlar biz kına için cemre parkında kır cafeyi tuttuk
sadece mavi kafe yokmuş orda 2 yer daha var sanırım
hayırlı ugurlu olur inşallah

hayırlı olsun..gelinlikçi tavsiye edeyim size..dün görüştüm ve aldım gelinliği yani diktiriorum.. bana da güvendiğim bi arkadasım tavsiye etti..cok ilgililer saolsunlar.and carşı girişin üstü şimal gelinlik.aslı hanım ve gökhan bey var.fiyatları da uygun..

hayırlı olsunnn çok sevindim büyük bir dertten kurtulmuşsunn :)))
nasıl bir model diktiriosun fotosu ya da benzeri var mı?? :)

kate middelton ın gelinliğinin kolları ve yakası cok hoş..son dakika bütün kol değil de yarımın az asagısında dantel kol da yaptırabilirim.nişanlıma da süpriz olur hem :))

kate middelton ın gelinliğinin kolları ve yakası cok hoş..son dakika bütün kol değil de yarımın az asagısında dantel kol da yaptırabilirim.nişanlıma da süpriz olur hem :)) ne düşünüosun o gelinlik hakkında??

hımmm güzel gelinlik ama bnm tercihim olmaz mesela ben de çok sade bir gelinlik istiorum ama bu gelinliği kaldırcak bi vücudum yok mesela bende hoş durmaz daha böle çıtı pıtı olmak lazım bunun için. :))
eğer kollarını bu şekilde eklettircecksen güpürleri daha az olan bi tül seçebilrsin bunda çok yoğun güpür var (ya da dantel ayrımını pek bilmiorum:)) daha aralıklı aralıklı olursa sanki daha hoş durur boğmaz gibi geldi bana :)

çok teşekkür ederim tavsiyen için canım fakat ben gelinliğimi izmir'den alıcam
onun için ankarada hiçbiyere bakmadım
şubat ayında nasipse gidip birkaç model denemeyi düşünüyorum orda yalnız benim aklımda bir model yok neden böyle bilmiyorum fikirleriniz benm için faydalı olablr
düğün kır düğünü olacak bu konsepte uygun olmalı sanırım

Son düzenleme:
benim gelinlik tercihlerimi koyayaım size kızlar bakalım tabi denemek lazım ama istediğim modeller bunlar :)))

arkadaşlarım akay dan randevu almışlar gidip bu ikisini denedim 1. çok hoşuma gitti burada modeli pek belli olmuyor eteği ve arka kısmı çok güzel.
ama diğer modelleri denemeden karar veremem :))) 2. sinin bedeni üzerime olmadığı için duruşunu anlayamadım. aslında en beendiğim oydu.

bunlar da pronaviasdan beendiklerim bakalım bunlarıda bir deneyip görmek istiorum.

güzelmiş..kır düğününe tek kolları yakıştırıorum daha çok,uçuş uçuş etekler filan zarif gelio..ben de bişe sormak istiyorum...prenses bi etek üstüne dantel dirsek altı kol nasıl olur sizce?omuzlar dışarıda kalıcak bir model nasıl olur hayal edin bir:)

haklısın onda o kadar zarif duruo ki... ben de zaten o kadar kapalı bi gelinlik giyemem ama cok asil yaww:)

Ankara da 40-45 kişilik kına gecesi yapabilecek cafe tarzı bir yer arıyorum yardımlarınızı bekliyorummm...

canım kesinlikle hamamönünü tavsiye ediyorum fasıl eşliğinde yemeğinizi yiyip göbecikler atabileceğiniz mekanlar var şahsen 1 temmuzda kına gecemi orada yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…