Ayşen tam olarak nerede bilmiorum sadece ismini biliorum :))))
Kıvılcım ı da duymuştum sanırım ii die. Orada sorarsan Ayşen nerede diye söylerler mutlaka.
kızlar biz kına için cemre parkında kır cafeyi tuttuk
sadece mavi kafe yokmuş orda 2 yer daha var sanırım
hayırlı ugurlu olur inşallah
çok sevindimmmm haydi hayırlı olsunnn :))))
Sağol canımm
hayırlı olsun..gelinlikçi tavsiye edeyim size..dün görüştüm ve aldım gelinliği yani diktiriorum.. bana da güvendiğim bi arkadasım tavsiye etti..cok ilgililer saolsunlar.and carşı girişin üstü şimal gelinlik.aslı hanım ve gökhan bey var.fiyatları da uygun..
hayırlı olsunnnçok sevindim büyük bir dertten kurtulmuşsunn :)))
nasıl bir model diktiriosun fotosu ya da benzeri var mı?? :)
kate middelton ın gelinliğinin kolları ve yakası cok hoş..son dakika bütün kol değil de yarımın az asagısında dantel kol da yaptırabilirim.nişanlıma da süpriz olur hem :)) ne düşünüosun o gelinlik hakkında??
hayırlı olsun..gelinlikçi tavsiye edeyim size..dün görüştüm ve aldım gelinliği yani diktiriorum.. bana da güvendiğim bi arkadasım tavsiye etti..cok ilgililer saolsunlar.and carşı girişin üstü şimal gelinlik.aslı hanım ve gökhan bey var.fiyatları da uygun..
benim gelinlik tercihlerimi koyayaım size kızlar bakalım tabi denemek lazım ama istediğim modeller bunlar :)))
arkadaşlarım akay dan randevu almışlar gidip bu ikisini denedim 1. çok hoşuma gitti burada modeli pek belli olmuyor eteği ve arka kısmı çok güzel.
ama diğer modelleri denemeden karar veremem :))) 2. sinin bedeni üzerime olmadığı için duruşunu anlayamadım.aslında en beendiğim oydu.
Eki Görüntüle 322043 Eki Görüntüle 322042
bunlar da pronaviasdan beendiklerim bakalım bunlarıda bir deneyip görmek istiorum.
Eki Görüntüle 322041 Eki Görüntüle 322040
güzelmiş..kır düğününe tek kolları yakıştırıorum daha çok,uçuş uçuş etekler filan zarif gelio..ben de bişe sormak istiyorum...prenses bi etek üstüne dantel dirsek altı kol nasıl olur sizce?omuzlar dışarıda kalıcakEki Görüntüle 322053 Eki Görüntüle 322054 bir model nasıl olur hayal edin bir:)
yani soldaki gelinliğin üstünde sağdaki kollar omuzlar nasıl gider?
omuzlar açık olunca hoş durur bence ama omuzları kapatırsa bolero gibi kabarık da olduğu için olmaz gibi geldi.
hımmm güzel gelinlik ama bnm tercihim olmaz mesela ben de çok sade bir gelinlik istiorum ama bu gelinliği kaldırcak bi vücudum yok mesela bende hoş durmaz daha böle çıtı pıtı olmak lazım bunun için. :))
eğer kollarını bu şekilde eklettircecksen güpürleri daha az olan bi tül seçebilrsin bunda çok yoğun güpür var (ya da dantel ayrımını pek bilmiorum:)) daha aralıklı aralıklı olursa sanki daha hoş durur boğmaz gibi geldi bana :)
haklısın onda o kadar zarif duruo ki... ben de zaten o kadar kapalı bi gelinlik giyemem ama cok asil yaww:)
Ankara da 40-45 kişilik kına gecesi yapabilecek cafe tarzı bir yer arıyorum yardımlarınızı bekliyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?