- Konu Sahibi prensesim87
-
Merhaba
Merak ediyorum ben de. Mart gibi olmayı düşünüyorum ameliyatı ama doktor konusunda çok kararsızım. Sen hangisine oldun ameliyatı nası geçti memnun musun? Galiba Konya'da oldun sen. Ben Ankara'dayım =(
2 arkadaşım seyhan çenetoğlu ya ameliyat oldu çok memnun kaldılar ben de olucam ama yine de karar veremiyorum seyhan çenetoğlu ve mehmet ketene arasında kaldım bilenler paylaşırsa çok çok çok sevinicem
mehaba kızla, ben temmuz ayının başında konyada hakan çepniye ameliyat oldum. hem de 750 tl gibi uygun bir rakama. doktorum inanılmaz ilgiliydi. benimde kulaklarıda biraz açıklık vardı. şu anki görüntüsünden çok ama çok memnunum. doktorumun ellerine sağlık. sadece anestezi iğneleri canımı yaktı. iğnelerden bayağı bir korkmuştum. ameliyat 1.5 saat kadar sürdü. ameliyat sonrası ağı kesici iğne yapıldı. ağrılar yaklaşık 5 saat sonra başladı. öyle dayanılmayacak bi ağrısı yok. ama sızlama gibi değişik bir ağrı 3 gün kadar sürdü, söylediğim gibi dayanılabilecek bir ağrı. 3 gün bandajlı kaldı. sonra saç bandı kullandım 15 gün. merak ettiğğiniz bir şey varsa sorabilisiniz. konyaya gelme durumunuz varsa gelin derim hem fiyat makul hem doktor çok iyi.
ben de hacettepede olmuştum doktorun adını hatırlamıyorum ama çok iyiydi çok memnunum 1 haftada iyileştim ve sorun yaşamadım.iyiki yaptırmışım
olur da bu sayfaya bakan birisi çıkar diye yazıyorum. az önce başkent üniv. hastanesiyle görüştüm. ameliyatı hocalar yaparsa 2000tl, biz yaparsak (sanırım bu kişi asistyan) daha düşük olur dedi. taksit de yapıyorlarmış.devlet karşılamıyormuşbunu da pek anlamadım aslında. geçen ay gazi'de sordum ben karşılıyor dediler. hangisi doğru?
ne zaman ameliyat olduğunu ve ne kadar ödediğini paylaşabilir misin? ben de olmak istiyorum ama bazı endişelerim var. üniversite hastanelerinde asistanlar yapıyor ameliyatı diyorlar. bir de bir süre sonra eski haline dönüyormuş kulaklar. öyle birşey olursa boşu boşuna bıçak altına yatmış olmaktan çok korkuyorum. ayrıca benim kulaklarım çok küçük, yanlış ellerde geri dönülmez sonuçlar olabilir diye korkuyorum. sen hacettepedeki ameliyat sürecini en başından anlatabilir misin? normal polikliniğe mi gittin yoksa özel muayenehanesi falan mı var? cevabını merakla bekliyorum. zaman ayırdığın için şimdiden teşekkür ederim.
ayrıca bu konuda başka bilgisi olan arkadaşlar varsa da paylaşırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?