Ankarada Kepe Kulak estetii olan var m?

prensesim87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
163
0
96
37
Ankara
slm arkadaslar kulak estetiği ameliyatı olanların tecrübelerini edinmek isterim lütfen yardımcı olun hangi hastanede ücretini doktorunu belirtirseniz çok mutlu olurummm...bende çok kepçelik yok ameliyat olursam pişman olurmuyum kaygısı var bu yüzden iyi bi doktor seçmeliyimmm:gitme:

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar Ankara'da kepçe kulak ameliyatı olup ameliyatı başarılı geçenlerden yani ameliyattan memnun kalanlardan bana doktor seçimi konusunda yardımcı olmalarını rica ediyorum. Ameliyatı başarısız geçenlerde doktorlarının isimlerini verirlerse o doktorları tercih etmem. Ayrıca fiyat konusunda da beni aydınlatırsanız sevinirim. edindiğim bilgiye göre özelde 1.500 ile 3.000 arasında fiyatlar değişiyormuş. Hatasız bir ameliyat istiyorum bu yüzden de çok iyi araştırma yapmam gerekiyor yani sizin yardımlarınız gerekiyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
nebil bozdoğan, ünal şahin, zühtü demir, ferrah bingöl, engin üstünsoy, murat emiroğlu, serdar gültan vs. birşok doktor var yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
2 arkadaşım seyhan çenetoğlu ya ameliyat oldu çok memnun kaldılar ben de olucam ama yine de karar veremiyorum seyhan çenetoğlu ve mehmet ketene arasında kaldım bilenler paylaşırsa çok çok çok sevinicem

mehaba kızla, ben temmuz ayının başında konyada hakan çepniye ameliyat oldum. hem de 750 tl gibi uygun bir rakama. doktorum inanılmaz ilgiliydi. benimde kulaklarıda biraz açıklık vardı. şu anki görüntüsünden çok ama çok memnunum. doktorumun ellerine sağlık. sadece anestezi iğneleri canımı yaktı. iğnelerden bayağı bir korkmuştum. ameliyat 1.5 saat kadar sürdü. ameliyat sonrası ağı kesici iğne yapıldı. ağrılar yaklaşık 5 saat sonra başladı. öyle dayanılmayacak bi ağrısı yok. ama sızlama gibi değişik bir ağrı 3 gün kadar sürdü, söylediğim gibi dayanılabilecek bir ağrı. 3 gün bandajlı kaldı. sonra saç bandı kullandım 15 gün. merak ettiğğiniz bir şey varsa sorabilisiniz. konyaya gelme durumunuz varsa gelin derim hem fiyat makul hem doktor çok iyi.

meraba..ben de ameliyat olmak istiyorum da hakan çepni nin iyi bir doktor olduğunu duydum..yine de yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba
Merak ediyorum ben de. Mart gibi olmayı düşünüyorum ameliyatı ama doktor konusunda çok kararsızım. Sen hangisine oldun ameliyatı nası geçti memnun musun? Galiba Konya'da oldun sen. Ben Ankara'dayım =(

Son düzenleme:
Merhaba
Merak ediyorum ben de. Mart gibi olmayı düşünüyorum ameliyatı ama doktor konusunda çok kararsızım. Sen hangisine oldun ameliyatı nası geçti memnun musun? Galiba Konya'da oldun sen. Ben Ankara'dayım =(

_nzl_ yerine ben cevap vereyim konyada oldu hakan çepniye :)

2 arkadaşım seyhan çenetoğlu ya ameliyat oldu çok memnun kaldılar ben de olucam ama yine de karar veremiyorum seyhan çenetoğlu ve mehmet ketene arasında kaldım bilenler paylaşırsa çok çok çok sevinicem

canım ne kadar ödediler peki ameliyat için biliyormusun

canım cok sevindim..geçmiş olsun...izlerin geçmesi cok uzun sürüyormu yani sacını toplayablyr musun

ben de hacettepede olmuştum doktorun adını hatırlamıyorum ama çok iyiydi çok memnunum 1 haftada iyileştim ve sorun yaşamadım.iyiki yaptırmışım

ben de hacettepede olmuştum doktorun adını hatırlamıyorum ama çok iyiydi çok memnunum 1 haftada iyileştim ve sorun yaşamadım.iyiki yaptırmışım

ne zaman ameliyat olduğunu ve ne kadar ödediğini paylaşabilir misin? ben de olmak istiyorum ama bazı endişelerim var. üniversite hastanelerinde asistanlar yapıyor ameliyatı diyorlar. bir de bir süre sonra eski haline dönüyormuş kulaklar. öyle birşey olursa boşu boşuna bıçak altına yatmış olmaktan çok korkuyorum. ayrıca benim kulaklarım çok küçük, yanlış ellerde geri dönülmez sonuçlar olabilir diye korkuyorum. sen hacettepedeki ameliyat sürecini en başından anlatabilir misin? normal polikliniğe mi gittin yoksa özel muayenehanesi falan mı var? cevabını merakla bekliyorum. zaman ayırdığın için şimdiden teşekkür ederim.
ayrıca bu konuda başka bilgisi olan arkadaşlar varsa da paylaşırsanız sevinirim...

olur da bu sayfaya bakan birisi çıkar diye yazıyorum. az önce başkent üniv. hastanesiyle görüştüm. ameliyatı hocalar yaparsa 2000tl, biz yaparsak (sanırım bu kişi asistyan) daha düşük olur dedi. taksit de yapıyorlarmış.devlet karşılamıyormuş bunu da pek anlamadım aslında. geçen ay gazi'de sordum ben karşılıyor dediler. hangisi doğru?

merhaba, öncelikle 3 ay önce estetik olan biri olarak her sorunuzu yanıtlayabilirim. size de tavsiyem önce elinize bir kağıt kalem alıp ankaradaki özel genel bütün hastanelerin numarasını yazmanız ve tek tek aramanız. Ben yaklaşık 20 hastane ve kliniği aradım 2-3 yer sadece fiyat vermedi. ama genel olarak hastaneleri aradığınızda gazi ve başkent dahil 1500tl ve asistan dr 1500tl-3000tl arası fiyatlar sadece hacettepe 600tl idi her hastanenin söylediği tek şey sgk nın bu ameliyatı karşılamayacağı. bende randevu alıp hacettepeye gittim asistan dr la görüştüm baş asistanla ameliyata giriyorlar randevu içinde ameliyat içinde 1 ay sonrasına anca sıra veriyorlar. ve asistanla konuştuğumda bunu deforme gösteririz para vermezsin dedi ssk lı olduğun için dedi tek kuruş ödemedim. ha dr araştırışmadan gidilir mi derseniz ameliyatı araştırdım çok basit risksiz ve kolay bir ameliyat olduğu için direk yaptırdım. gayet memnunum tek pişmanlığım şimdiye kadar bu kadar basit ve ağrısız ameliyatı yaptırmamış olmak ne ağrı ne sızı 2 saat sürdü lokal sohbet ede ede 2 tane ağrı kesiciyle atlattım 1 ay saç bandı o kadar yaşadığım saç toplayamama ve bozuk psikoloji yerini huzura bıraktı kesinlikle bu operasyon ameliyat sayılmaz çok çok çok kolay ve ağrısız kepçe kulak olmanın sıkıntısını dalga geçilmesini bildiğim için bu kadar bile beklemek hiç değmezmiş hiç düşünmeyin hastane aramaya başlayınca otomatikman zaten ameliyata doğru gidiyorsunuz

Arkadaşlar bende dün Ankara-Hacettepe hastanesinde ameliyat oldum yaklaşık 2 saat sürdü ilk gece oldugundan biraz agırlar oldu fakat ağrı kesiciler ile geçti.
Tek bir kuruş ödemedim şu an çok mutluyum,genel anestezi ile oldum 2 ay sonrasına randevu vermişlerdi.
cuma günleri oluyormuş ameliyatlar.
sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

ücret ödemedik biz 7 yıl oldu ben ameliyat olalı açılma falan olmadı bir hafta sonra açıldı sargılarım sonra iyileşti kendi kendine :) ameliyatı yapan doktor asistan değildi ama iyi bi doktordu ve özel muayenehanesi yok sanırım normal plastik cerrahi bölümünde oldum

ben dr hikmet karayel e köroğlu estetik cerrahi merkezinde oldum iple kulak estetiği yaptı, açılır diye korktuğumu söyledim bana şöyle dedi açılma çok nadiren olabilir bunun engelini ameliyatta alıyoruz dedi. Sacede iple olunca açılabiliyor ama biz ameliyatta kıkırdağı çizip zayıftaıyoruzki eski hale dönmesim dedi. ameliyat çok kola dikiş yok kesi yok sadece kulak arkasında minik delikler varmış şimdi o da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…