• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada karın germe ameliyatı olanlar drlarınız kim ve memnun musunuz

Xyz123xyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.065
607
123
Kızlar karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama ankarada esabil eker den başka yapan dr ismi duymadım daha doğrusu ameliyat olan arkadaşlardan dr um şu ve iyiydi diye bilgi alamadım mümkünse ankarada ameliyat olan arkadaşlar dr larını memnun olup olmadıklarını karın germeyi lipoyla birlikte yaptırıp yaptırmadıklarını ödedikleri ücreti ne kdr süre önce olduklarını yazabilirlerse bu başlık altına benim gibi olmak isteyen arkadaşlara fikir olsun

Eklentiler

• Tummy-Tuck-Revision-after-302681.jpg
    Tummy-Tuck-Revision-after-302681.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 3.013
Slm ben olacagım şu doktorlar ile görüştüm 1.yücel demir2.ozan bitik3.haldun kamburoğlu 4.orhan aydın 5.orhan erbaş 6.oğuz kılıç kararımı netleştirip size yazarım

Diren Çelik diyebilirim ben ona oldum ama çok Yen'i. Uzun dönem sonuçlarım halkında ileride yorum yapabilirim. Ama uzun dönem vakalarını gördüm ve güveniyorum.

Merhaba arkadaşlar artık inanın doktor doktor gezmekten muayene ücreti ödemekten yoruldum Doğum doktorum sühan ayhana git demişti temmuza randevu aldım onunda muayene ücreti 300 tl malesef...artık onada gideyim 7.estetik cerrah olacak kararımı verip ameliyat olmak istiyorum tam birine karar veriyorum sonra hastane yada doktor ile ilgili birsey okuyorum fikrim degişiyor bu süreç beni çok yordu allahtan en hayırlı doktora ameliyatımı olmayı nasip etsin diyorum...

Merhaba,
Ben geçen yıl Ozan Bitik'e ameliyat oldum. Sonuçtan gayet memnunum. İnternet sayfasından bakıp gidebilirsin. Muayene ücreti ve fiyatlarıda gayet makul. Ayrıca Dr. mükemmeliyetçi. Güzel değil, mükemmel olması için elinden gelen herşeyi yapıyor.

Merhaba,
Ben geçen yıl Ozan Bitik'e ameliyat oldum. Sonuçtan gayet memnunum. İnternet sayfasından bakıp gidebilirsin. Muayene ücreti ve fiyatlarıda gayet makul. Ayrıca Dr. mükemmeliyetçi. Güzel değil, mükemmel olması için elinden gelen herşeyi yapıyor.
Slm bugun ozan hocaya tekrar gitcem büyük ihtimalle ona olacagım zaten seni izlemeye aldım sende beni alır mısın?sonucunu görmek istiyorum çok teşekkür ederim.bu zorlu süreçte destek olan tüm arkadaşlara...

Merhaba,

Slm canim bende ozan beye karin germe birde meme büyütme ameliyati olacagim. Iylesme sürecin nasildi? Yine yapsaydin yine ozan beye Mi karar verirdin? Drenlerin kacinci gün alindi? Bana biraz anlata bilirmisin muane ve ameliyatan? Yardimin Icin tskler

Ben sadece karın germe oldum ama yağ alınmadı. Çok çabuk iyileştim. Doktor 20 gğn sonra işe dönebileceğimi söyledi. Direnlerden biri 3-4 gün sonra, diğeri ise 10 gün sonra çıkarıldı. 20 gün sonra ayağa kalktım ama tam olarak dik yürümem 2,5 ay sürdü. Bu nedenle 2 ay sonra işe dönebildim. Ama eğer ofiste oturarak çalışansanız 20 gün yeterli. Ben ayakta çalıştığım için geç döndüm. Ameliyattan sonra kesilerin uçlarında (yani yanlarda) biraz potluk olabiliyor. Onu ve kalan yara izlerini 2. bir ameliyatla düzeltti. 9 ay sonra 2. ameliyatı oldum. Doktor yakından takip ediyor, her aradığında telefonuna cevap veriyor. Ama karın ameliyatından sonraki 2 hafta sıkıntılı, sana evde bakacak biri gerekiyor. İyileşme süresi kişiye göre değişebiliyor. Ağrılar birkça gün veya 1 hafta sürebilir. Kanama ve ameliyat sonra enfeksiyon olmaması da önemli. Ama Ozan Bey estetik konusunda oldukça tecrübeli.

Ben sadece karın germe oldum ama yağ alınmadı. Çok çabuk iyileştim. Doktor 20 gğn sonra işe dönebileceğimi söyledi. Direnlerden biri 3-4 gün sonra, diğeri ise 10 gün sonra çıkarıldı. 20 gün sonra ayağa kalktım ama tam olarak dik yürümem 2,5 ay sürdü. Bu nedenle 2 ay sonra işe dönebildim. Ama eğer ofiste oturarak çalışansanız 20 gün yeterli. Ben ayakta çalıştığım için geç döndüm. Ameliyattan sonra kesilerin uçlarında (yani yanlarda) biraz potluk olabiliyor. Onu ve kalan yara izlerini 2. bir ameliyatla düzeltti. 9 ay sonra 2. ameliyatı oldum. Doktor yakından takip ediyor, her aradığında telefonuna cevap veriyor. Ama karın ameliyatından sonraki 2 hafta sıkıntılı, sana evde bakacak biri gerekiyor. İyileşme süresi kişiye göre değişebiliyor. Ağrılar birkça gün veya 1 hafta sürebilir. Kanama ve ameliyat sonra enfeksiyon olmaması da önemli. Ama Ozan Bey estetik konusunda oldukça tecrübeli.
Slm 2.ameliyata para ödediniz mi? O kac saat sürdü?ameliyata girerken boyunuz ve kilonuz kactı simdi ne oldu?

Kızlar karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama ankarada esabil eker den başka yapan dr ismi duymadım daha doğrusu ameliyat olan arkadaşlardan dr um şu ve iyiydi diye bilgi alamadım mümkünse ankarada ameliyat olan arkadaşlar dr larını memnun olup olmadıklarını karın germeyi lipoyla birlikte yaptırıp yaptırmadıklarını ödedikleri ücreti ne kdr süre önce olduklarını yazabilirlerse bu başlık altına benim gibi olmak isteyen arkadaşlara fikir olsun
Slm, ben 6 ay önce oldum ikisine ve Esabil bey yaptı, biraz zamanım aldı toparlanmam ama gayet memnunum. Su an a kadar kendime cok dikkat ederek toplam 23.7 kg verdim. Sadece abdominoplasti de evet ufak kulaciklar gibi kaldi köşelerde onu de soracam belki yeni bir ameliyat ile düzeltebilir yani okuduğumu göre birine daha öyle oldu ama onun ameliyati baska dr yapmış. ( Aşağıdaki yorumlar dan okudum).
Şimdi ise göğüs büyütme ameliyatı olmanın pesindeyim.

Slm ben olacagım şu doktorlar ile görüştüm 1.yücel demir2.ozan bitik3.haldun kamburoğlu 4.orhan aydın 5.orhan erbaş 6.oğuz kılıç kararımı netleştirip size yazarım
Haldun bey meme büyütme ameliyatımı yaptı nisanda

Merhaba,
Cnm mümkünse bir fotonu görebilir miyim ozan bitiği bir arkadaştan daha duydum dikiş izine baktım muhteşemdi hatta muhteşem ötesi birşeydi ama daha yeni ameliyatlıydı arkadaş o nedenle ödemlerden vs birşey anlaşılmıyrdu. Snn bir sene olmuş artık ödem vs kalmamış oturmuştur herşey bir resim görebilirsem çok makbule geçer hatta albümün varsa izlemeye alayım seni benimde meme büyütme albümüm var ona bakarsın için rahat eder takip edersin olur mu

Tabiki foto yollarim sana, email yada ozel den . Bu arada o diger arkadaş in dikis izi barsa bende bakabilirmiyim.

Back