Bebek İkinci El Ankarada kanguru ariyorum

tkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
173
2
Ankara da oturuyorum elden teslim alacağım oncelikle chicco marka kanguru ariyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankara da oturuyorum elden teslim alacağım oncelikle chicco marka kanguru ariyorum

Canim bende neredeyse hic kullanilmamis chicco kanguru var. Ozelden goruselim cok uyguna veririm dusunursen. Evde yer kapliyor sadece.

Güncelllll

Güncelllll

önceliğiniz chicco demişsiniz ama düşünürseniz papetto life var bende kırmızı hiç kullanamadık çok fonksiyonlu sayfama bakabılır acıklama mı okuyuabılır ya da ılgılenırsenız resım de koyabılırım 25 e vereceğim ankaradayım

Valla ben bu konuda cok acemiyim urunu hic kullanmadiniz mi ve cok fonksiuonlu derken :)) bide ankaranin neresinden tsk ederim

Konu linkimi de atabilirim orada da aylar önce belirttim doğrudur kullanmadım.her yere pusetle gidilmiyor, bebeğimiz kucak düşkünü ve slingler bana ürkütücü geldi çok araştırdım özendim ve bu kanguruyu aldım ürün süper hem üzerinizdeyken hem de değilken bebeği yerleştirip kolayca takabiliyorsunuz fonksiyonlarıysa kutusunun üzerinde de mevcut diye fotoğraf attım fakat bebeğimiz denesem de alışmadı emzik ve park yatagına alışmakğı gibi:/ durum bu çayyolundayız siz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Resim ve bilgi paylaştım ilgilenirseniz

Baktim resimlere ama maalesef beğenmedim

Bendekine de bişey demediniz olumlu yada olumsuz

Bendekine de bişey demediniz olumlu yada olumsuz

Sizin sayfanızda yorum yapmistim indirim yapar misiniz diye siz yapmayinca bende cevap vermedim

Bn cvp yazmıştım kangurum çok yeni en fazla 80 e inerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…