• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.::Ankarada kaliteli ve uygun dış çekim fotoğrafçısı arıyorum::.

handerya

Zeytinim benim!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
3.711
5
71
Ankara
Kızlar ankarada bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz dış çekim düğün fotoğrafçısı var mı? ve fiyatlar ne kadar civarında?

Bunu bende merak ediyorum. Yardımcı olan olursa çok sevinirim. Tavsiyeler tercih için önemli oluyor çünkü.

Ben varım :) çok uygun fiyatlara çekim yapıyorum. Mesaj atarsanız albüm ve örnek cekimlerimi gösterebilirim :)

Kızlar ankarada bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz dış çekim düğün fotoğrafçısı var mı? ve fiyatlar ne kadar civarında?

Merhaba gecen sene oldu dugunum dugun hikayesi dugun masali hepsiyle gorstum ve dudak ucuklatacak fiyatlar vermislerdi ben tara arsevenle calistim cok tatli birisi fiyatida uygun ki sanirim suanda kampanyasi var ama bitmiste olabilir. Tara ile calismamin en buyuk sebebi enerjisiydi direk sizi dugun miduna sokuyor streslenince sakinlestiriyor kuaforde heryerde oyle biriki arkadaslariniz kendi islerine dalip sizi unutunca o sizin yaninizda oluyor bak yiyemezsin icemezsen tansiyonun duser diye direk seni yediriyor herseyine kosuyo fotorafcidan ote o gun en yakin arkadasin oluyo sana baskalarin olumsuz sozlerine bakislarina veya fikirlerini engelliyor. Dugununuzde fotorafcidan otesini ariyorsaniz tavsiye ederim.

Dun Aydiner Taskin ile anlastik. Yaptigi isleri gorunce ve fiyat arastirmasi da yapinca uygun ve guzel oldugu anladik. Sicak kanli bir insan. Cekimimiz olmadi henuz. Umarim her sey guzel gecer.

Back