Ankara'da kaliteli canlı müzik yapan yerler

Biz üniversite yıllarında "koliba" adlı bir mekana giderdik arkadaşlarla.
Eşimle, kardeşimle de gitmişliğim var ve gayet nezih bir yer bence..
Yeri de Meşrutiyet caddesine girdiğinizde ilk sağdan dönüyorsunuz. Ya da karanfilden geliyorsanız direkt karşıya geçin sağ tarafta..

şimdi biraz da tarz meselesi koliba pop oluyo ama türkü felan diyorsan işin rengi değişir sakarya tarafına kayacaksın nefes bar da çok güzel sahne performansları olur ya da jolly jokerde

Eğer niyetiniz pop dinlemeksr Bahçelievler brothers, fasılsa biraz ilersindeki meyhaneler. Kızılay'da flz de de canlı müzik yapıyorlar ve ekibin sesi pek guzel

şimdi biraz da tarz meselesi koliba pop oluyo ama türkü felan diyorsan işin rengi değişir sakarya tarafına kayacaksın nefes bar da çok güzel sahne performansları olur ya da jolly jokerde
Evet koliba ağırlıklı pop müzik..Ortamını seviyordum ben bilmiyorum şimdilerde bozdu mu ama, insanlar cuma akşamı işinden çıkıp gelirlerdi..Takım elbiseyle gelenler bile olurdu
Türkü de çok severim ama nedense bana türkü barlar itici gelmiştir bilmiyorum önyargı sanırım..
Eminim çok güzel yerler vardır.. Genellikle de sakarya tarafında oluyor..

Bahçeli 7. cadde Hobby Cafe alt kat..
2 yıl önce gittiğimde grup yorumun solistlerinden biri vardı..
Kendilerinden ne kdr eminlerki canlı müzik ücreti altında hiç bir ücret ödenmiyor.
Mekan çok hoş, ayrıca bence en büyük artı alkolsüz bir mekan

etlikte küçük ev var
sevimli yerdir.. dışarda bahçesinde takılıyo genelde insanlar ama içerde canlı müzik yapılıyo...
genelde insanlarlar aileleri ile gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…