- 17 Kasım 2016
- 8.474
- 1
- 28.688
- 548
- 42
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Yeri burası değil, çaktırmakonunun yeri burası değil gibi ama yeri gelmişken bende söyleyim.
bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. aynen dediğin gibi çok güzel örneklerde var çok kötü örneklerde
fiyatı nedirTunalida emine akkoc var faceden bulabilirsiniz ablmm yaptrdi tunali tarafında bikac tane daha var onlarda begeniliolr ama tarafmzdan denendi die isim verdm memnun kaldık hem ilgi hem iş yönünden
Cevabınız için teşekkürler. Bildiğim kadariula bi dövme yapıyorlar bide kıl tekniği. Ablaniz hangisini yaptırdı acaba ve fiyat alabilir miyiz?Tunalida emine akkoc var faceden bulabilirsiniz ablmm yaptrdi tunali tarafında bikac tane daha var onlarda begeniliolr ama tarafmzdan denendi die isim verdm memnun kaldık hem ilgi hem iş yönünden
ankarada değilim canım benYeri burası değil, çaktırma
Çok istiyorum bende. Sen neredesin?
Sen arastirdin mi teknikleriankarada değilim canım ben
Kil tekniği 600 tlCevabınız için teşekkürler. Bildiğim kadariula bi dövme yapıyorlar bide kıl tekniği. Ablaniz hangisini yaptırdı acaba ve fiyat alabilir miyiz?
Fiyat artti sanrmÇok pahaliymis.
Aslında atislarin koyu olması gerekioms bizimki de dogaldi ama 4 ay snr baya açıldi rutus koyu yapıldi biraz o dha uzun süre gtti gerçi ciltteki yaglanmada boyayı çıkartabliomsSerpil Babacan.
İnstagramda sayfası var, bir araştırın isterseniz.
Bende geçen ay yaptırdım, Kıl tekniği yaptırdım.
600 TL.
Kaşımın renginde ve inanılmaz doğal.
Keşke daha önce yaptırsaymışım dedim.
Aslında atislarin koyu olması gerekioms bizimki de dogaldi ama 4 ay snr baya açıldi rutus koyu yapıldi biraz o dha uzun süre gtti gerçi ciltteki yaglanmada boyayı çıkartablioms
Ablamn yaptrdigi 8 aylık falandı 2 yıl baya uzunmus yıllık isteyen varsa tavsiye ettiğim yere gtmesin daha kalıcı yapiomu bilmiorm ama bizimki bu sekildeydikıl tekniği ömür boyu kalıcı değil diye biliyorum 2 yılda bir rotuş gerektiriyor.
Ablamn yaptrdigi 8 aylık falandı 2 yıl baya uzunmus yıllık isteyen varsa tavsiye ettiğim yere gtmesin daha kalıcı yapiomu bilmiorm ama bizimki bu sekildeydi
2 yıl anca dövme kalır kıl teknigi imkansızBende yeni yaptırdığım için ne kadar kalacağını tam bilemmiyorum ama bana iki yıl sonra tekrarlayalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?