Ankara'da kadın öğretmenden kız öğrencisine taciz

Git kendi yasinda birini bul ne isiniz var ufacik cocuklarla pislikler

Ben haberin doğruluğuna da çok güvenmiyorum. Okul ismi yok, şahıs ismi yok. Bu tip olaylarda isim cisim veriliyor genelde.
Ha doğru da olabilir ama bu durumda da yapacağım yorum herşey o kadar normalleştirildi ki çok fazla şaşırtmıyor artık.
Bundan sonra birkaç sene içinde bu çeşit haberleri artarak duymaya başlarız.

Yuh ya bu nasil iş? Erkek sapiklardan illallah ederken bi de kadin sapiklar çıktı.
Allahim evlatlarimizi korusun.
Bi arkadasimi da universitede bi kiz taciz etmisti sirada beklerken. Poposunu falan oksamis, arkadasim arkasini dönmüş bakmış ki bir kız. Garibim de konduramamis ön taraflara geçmişti..
ilginc bir toplum olduk çıktık. . Allah sonumuzu hayretsin.

Ögretmenim.artik öğretmenlere laf söyleyenlere bişey diyemiyorum.meslegini okadar düzgün itinali yapan arkadaşım varki.lutfen bir mesleğe genellemeyelim bu şeyleri yine de.

ama bir yandan da ögretmenim demeye utanıyor insan artik ya.bu nasıl bir rezillik.nasil kiyarlar nasıl yaparlar. Öğrencinin canı sıkılsa eli kanasa düşse içime dert oluyo benim.nasil yaparlar.kucucuk hayatlari nasil mahvederler.gozlerindeki isigi nasil sondururler!!!!aklim almiyor artik....bunlar insan olamaz ya

Bu tarz pisliklerin ne mal oldukları genelde biliniyor ancak çoğu kişi ses çıkarmıyor.
Vakti zamanında tacizci bir öğretmeni şikayet etmiştik ancak dershane yönetiminin hiç bir şey yapmadığını gördük.

Ben ilk okuldayken hocamiz degismis erkek olmustu arkadasimin babasida kizi almisti siniftan hoca erkek oldu diye ... haberi okuyunca o baba geldi aklıma simdi olsa okulada yollamazdi heralde :) Gün gectikce sapıklaşıyormuyuz yoksa hep boyleydide hasıraltı edildigi icin habermi olmuyordu... Anneyede bravo şikayetini çekmemis

Ya bir de kadın denir, anne yarısıdır denir, vicdanı var o da neticede kadın denir; gönül bir şekilde güvenmek ister. Ama şu hale bak! Güvenip emanet ettiğin kızını taciz etmiş. Of of!
Ülkece tacizden tecavüzden çektiğimiz nedir ya? Her gazeteyi açtığımda en az bir tane rastlamak zorunda mıyım ya?
Niye bu kadar kötü insanlar var? Cinselliğiniz, sadistçe zevkleriniz insanlığınızın önüne ne zaman bu kadar geçti?
O taciz yüzünden kaç kişi lanet okuyor şimdi sana? Cidden bu kadarını nasıl göze alıyor bu insanlar anlamıyorum ya? Bir başkasına nasıl bunu yapabiliyorlar?
Neyse, daha çok şey yazarım da tepki alırım diye yazmıyorum.

ee lezbiyen öğretmen yok mu tabiki de var.
Hiç şaşırmadım tecavüz taciz haberi olmadan birgün geçmiyo.
Helede bu sapık öğretmenler ifşa olmayan daha niceleri var kimbilir.

Tövbe estağfurullah daha neler duyacağız Allah'ım sen hidayet ver.
Kpss ile öğretmen atansın daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…