Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet olarak soruyorsan Gülhane iyi dr olarak ama kadın doğum üzerine dr Sami Ulus da varAnkara'da kadın hastalıkları hastanesi önerebilir misiniz doktor ve yer olarak şimdiden teşekkürler
Özel olarak soruyorsan koru Hastanesi'ne gidiyorum bende aydan biri var orda profesör kendisi alanının en iyi doktoru diyebilirim birde çağrı gülümser var ınstagramdan takip et istersen çok iyi doktorlarAnkara'da kadın hastalıkları hastanesi önerebilir misiniz doktor ve yer olarak şimdiden teşekkürler
Devlet olarak soruyorsan Gülhane iyi dr olarak ama kadın doğum üzerine dr Sami Ulus da var
Özel olarak soruyorsan koru Hastanesi'ne gidiyorum bende aydan biri var orda profesör kendisi alanının en iyi doktoru diyebilirim birde çağrı gülümser var ınstagramdan takip et istersen çok iyi doktorlar
Çğrı gülümser hoca, başak hoca var liv hospital da
Keçiören etlikte Gülhane eğitim ve araştırma hastanesiGülhane nerde peki doğum olarak değil
Aydan biri koru çukurambar Hastanesi'nde çalısıyor çağrı gülümserin özel kliniği var zaten sayfasına bakarsanız adresi yazıyor çağrı hocanınİki dediğiniz yer tam nerede acaba Instagram dan bakicam o doktora teşekkür ederim
Teşekkür ederim Allah razı olsun rabhim şifa versin inşallahBen şehir hastanesini öneririm doktorları çok iyi gata boş vakit kaybı ben ikk dış gebeliğimi öğrendiğimde gata daydım ölümden dönerken doktor sadece bakıyordu asistana bırakmış gitmiş kimsenin bişey bildiği yok. Ankaranın en iyi hastanesi zekai tahir şehir hastanesine taşındı ve doktorları çok bilgili ben ölümden orda döndüm iç kanamadan ölüyordum neredeyse. Özel istemem devlet olsun diyorsan şehir hastanesi özel isterim dersende koru ve liv den şaşma canım
Bende dış gebelik yaparken orada yattım gayet iyi ilgilendi Dr gelip gidip kontrol ettiler ben sevdim orayı ama zekai Tahir de iyi tabi kötü diyememBen şehir hastanesini öneririm doktorları çok iyi gata boş vakit kaybı ben ikk dış gebeliğimi öğrendiğimde gata daydım ölümden dönerken doktor sadece bakıyordu asistana bırakmış gitmiş kimsenin bişey bildiği yok. Ankaranın en iyi hastanesi zekai tahir şehir hastanesine taşındı ve doktorları çok bilgili ben ölümden orda döndüm iç kanamadan ölüyordum neredeyse. Özel istemem devlet olsun diyorsan şehir hastanesi özel isterim dersende koru ve liv den şaşma canım
Aminn teşeklürlerTeşekkür ederim Allah razı olsun rabhim şifa versin inşallah
Başkent üniversitesi hastanesi Hulusi hoca cnmAnkara'da kadın hastalıkları hastanesi önerebilir misiniz doktor ve yer olarak şimdiden teşekkürler
Aa yeni doğum yaptınız sanırım hangi hastaneye gittinizAnkara'da kadın hastalıkları hastanesi önerebilir misiniz doktor ve yer olarak şimdiden teşekkürler
Merhaba bende hastane araştırıyorum da yeni infertilite bölümü icin zübeyde hanım hastanesine gidiyordum taşıdılar bölümü, simdi de gata ve sehir hastanesi arasinda kaldim şehir r hastanesi nasil acabaBen şehir hastanesini öneririm doktorları çok iyi gata boş vakit kaybı ben ikk dış gebeliğimi öğrendiğimde gata daydım ölümden dönerken doktor sadece bakıyordu asistana bırakmış gitmiş kimsenin bişey bildiği yok. Ankaranın en iyi hastanesi zekai tahir şehir hastanesine taşındı ve doktorları çok bilgili ben ölümden orda döndüm iç kanamadan ölüyordum neredeyse. Özel istemem devlet olsun diyorsan şehir hastanesi özel isterim dersende koru ve liv den şaşma canım
Yeni açılan ankara etlik şehir hastanesi 'nin açılıştan ilk dogumjnu ben yaptım cnmAa yeni doğum yaptınız sanırım hangi hastaneye gittiniz
Hayırlı olsun saglikls büyütmek nasip olsun, ben daha gebe bile degilim tedavi amacla gideceğim ama bölümüm orda acik degilYeni açılan ankara etlik şehir hastanesi 'nin açılıştan ilk dogumjnu ben yaptım cnm