• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da kadın dogumcu

Ne taraflarda arıyorsun? Ben gebe değilim ama medisise gidiyorum Esra Aktepe Keskin hastane gayet güzel doktorda ilgili

zekai tahir burak hastanesine gitme gitme doktorları çok ters etlik dogum evi yada sincan nafiz körfez e gidebilirsin yengem sincan da dogum yaptı çokta memnundu ilgidende 2. dogumuna da oraya gidecek
Nafiz körfezi biliyorum çok sıkıntılı bir hastane açıkçası özel dusunuyorum ama hastane fiyatları çok yükselmiş 5 yıl önce kızımı etimedde doğurmuştum bin TL'ye şimdi düşünüyorum. Karar veremedim

Nafiz körfezi biliyorum çok sıkıntılı bir hastane açıkçası özel dusunuyorum ama hastane fiyatları çok yükselmiş 5 yıl önce kızımı etimedde doğurmuştum bin TL'ye şimdi düşünüyorum. Karar veremedim
etimed de olabilir ama ben dogum için özel hastaneyi tercih edenlerden degilim para için fazladan tahlil fazladan ilaç yani aynı dogumu devlet hastanelerindede yapabilirsin lokman hekim diyecegim yorumlarını okudum kaba doktorlar var diyorlar şimdi bi özel hastanede dogumda 4,500 en az olmuş aynı dogum bence bi farkı yok yinede sen bilirsin tabiki senin seçimin

şikayetim var.comdan hastaneler yada istedigin bi firma bi eşya için şikayetleri okuyabilirsin canım

Oskar öğüten Ankara’da özel bir hastanede tam olarak hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama çok çok iyi bir doktor Google’den ararsan görebilirsin hangi hastanede olduğunu
Oskar hocayı duydum açıkçası ona gitmeyi düşünüyorum sanırım şuan ilk doğum yaptığım hastanede calisiyor. Giden varmı acaba
Oskar öğüten Ankara’da özel bir hastanede tam olarak hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama çok çok iyi bir doktor Google’den ararsan görebilirsin hangi hastanede olduğunu

Oskar hocayı duydum açıkçası ona gitmeyi düşünüyorum sanırım şuan ilk doğum yaptığım hastanede calisiyor. Giden varmı acaba
Ben onbeş yıl önce hastasıydım şuan uzak bir şehirdeyim bir sorunum olduğunda tlf da bile yönlendiriyor çok ilgili bir doktor ve onun gibisini görmedim sanırım gelmeyecekte öyle bir doktor

Oskar öğüten i kesinlikle tavsiye etmiyorum kızlar.
Kendisi başka doktorların etik değerlerini eleştirirken, öncelikle kendi etik değerlerini gözden geçirmeli. Kendisine inşallah hastane parası olarak geri döner aldığı haksız ücretler. Dr. Oskar Öğüten 1 protokol yaptık olmadı, hemen başka yeni bir protokol uygulayalım kafasındadır, Kesinlikle tüp bebek olayını bilimsel yapan bir doktor değildir. Tam bir piyasa doktorudur.( Çok hastası var fakat, gelen hastanın dosyasına dahi bakmayan, nasıl hatırlıyorsa, yumurta toplayalım, transfer edelim, tutmazsa başka bir protokol deneriz kafasındadır. Kısacası denek olarak kullanılmak istemiyorsanız Dr. Oskar Öğütenden uzak durun derim.

Çukurambar'da Reyyan Özcan Temizkan var vajinismus tedavimi onda olmuştum.Çok iyi bir jinekolog ve anlayışlı biri paranı alıp alıp surat asmıyor anne gibi yaklaşıyor şeker gibi kadın

Back