- 5 Kasım 2019
- 13
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Nurrrrrmerveozkan
Ankara'da onerebileceginiz iyi bir kadın doğum doktoru ve hastane varmi bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zekai tahir burak hastanesine gitme gitme doktorları çok ters etlik dogum evi yada sincan nafiz körfez e gidebilirsin yengem sincan da dogum yaptı çokta memnundu ilgidende 2. dogumuna da oraya gidecekSincan'da oturuyorum ama yer farketmez uygun bir hastane ve iyi bir Dr ariyorum
Nafiz körfezi biliyorum çok sıkıntılı bir hastane açıkçası özel dusunuyorum ama hastane fiyatları çok yükselmiş 5 yıl önce kızımı etimedde doğurmuştum bin TL'ye şimdi düşünüyorum. Karar veremedimzekai tahir burak hastanesine gitme gitme doktorları çok ters etlik dogum evi yada sincan nafiz körfez e gidebilirsin yengem sincan da dogum yaptı çokta memnundu ilgidende 2. dogumuna da oraya gidecek
etimed de olabilir ama ben dogum için özel hastaneyi tercih edenlerden degilim para için fazladan tahlil fazladan ilaç yani aynı dogumu devlet hastanelerindede yapabilirsin lokman hekim diyecegim yorumlarını okudum kaba doktorlar var diyorlar şimdi bi özel hastanede dogumda 4,500 en az olmuş aynı dogum bence bi farkı yok yinede sen bilirsin tabiki senin seçiminNafiz körfezi biliyorum çok sıkıntılı bir hastane açıkçası özel dusunuyorum ama hastane fiyatları çok yükselmiş 5 yıl önce kızımı etimedde doğurmuştum bin TL'ye şimdi düşünüyorum. Karar veremedim
şikayetim var.comdan hastaneler yada istedigin bi firma bi eşya için şikayetleri okuyabilirsin canımNafiz körfezi biliyorum çok sıkıntılı bir hastane açıkçası özel dusunuyorum ama hastane fiyatları çok yükselmiş 5 yıl önce kızımı etimedde doğurmuştum bin TL'ye şimdi düşünüyorum. Karar veremedim
Oskar öğüten Ankara’da özel bir hastanede tam olarak hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama çok çok iyi bir doktor Google’den ararsan görebilirsin hangi hastanede olduğunuAnkara'da onerebileceginiz iyi bir kadın doğum doktoru ve hastane varmi bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Oskar hocayı duydum açıkçası ona gitmeyi düşünüyorum sanırım şuan ilk doğum yaptığım hastanede calisiyor. Giden varmı acabaOskar öğüten Ankara’da özel bir hastanede tam olarak hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama çok çok iyi bir doktor Google’den ararsan görebilirsin hangi hastanede olduğunu
Oskar öğüten Ankara’da özel bir hastanede tam olarak hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama çok çok iyi bir doktor Google’den ararsan görebilirsin hangi hastanede olduğunu
Ben onbeş yıl önce hastasıydım şuan uzak bir şehirdeyim bir sorunum olduğunda tlf da bile yönlendiriyor çok ilgili bir doktor ve onun gibisini görmedim sanırım gelmeyecekte öyle bir doktorOskar hocayı duydum açıkçası ona gitmeyi düşünüyorum sanırım şuan ilk doğum yaptığım hastanede calisiyor. Giden varmı acaba
Oskar hocaya gideyim ozman en kısa zmandaBen onbeş yıl önce hastasıydım şuan uzak bir şehirdeyim bir sorunum olduğunda tlf da bile yönlendiriyor çok ilgili bir doktor ve onun gibisini görmedim sanırım gelmeyecekte öyle bir doktor
Kesinlikle tavsiye ederim maalesefOskar hocaya gideyim ozman en kısa zmanda
Gittinmi bilmiyorum Esra Çabuk Cömert var neorama iş merkezinde çukurambar diye geçiyor sanırım orası.Tedaviye başlayacağım bende.Ankara'da onerebileceginiz iyi bir kadın doğum doktoru ve hastane varmi bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim doktorum canim doktorummOskar öğüten Ankara’da özel bir hastanede tam olarak hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama çok çok iyi bir doktor Google’den ararsan görebilirsin hangi hastanede olduğunu
Ben gidiyorum a life. Eskiden etimeddi ilk cocugumuda orda dogurdunOskar hocayı duydum açıkçası ona gitmeyi düşünüyorum sanırım şuan ilk doğum yaptığım hastanede calisiyor. Giden varmı acaba