Ankarada Kadın Doğum Uzmanı!!

SANTA LUCIA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
36
48
88
40
Herkese merhaba, siteye henüz üye olmamla beraber hemen konu açma girişiminde bulunuyorum :) Ankara da yaşayan biri olarak iyi bir kadın doğum uzmanı arayışı içerisindeyim.Yavaştan ağır basan çocuk sahibi olma fikrimiz beni bu arayışa sürükledi. Önceliğim erkek bir doktor olması ki bana göre yaklaşımları kadınlardan çok daha şefkatli! Özel hastanede doğumu planlamaktayım( henüz bir hamilelik durumum yok bu arada :) Araştırmalarıma ve çevremden gördüğüm kadarıyla TOBB ETÜ, MEDICANA, HRS, ACIBADEM ,GÜVEN gibi hastaneler hem yeni doğan ünitesi bulunan hem de iyi hizmet veren hastanelerden. Ancak testlerimi ve muayeneyi devlet hastanesinde yaptırmak durumunda gibi gözüküyorum malum sadece doğumun kendisi belimizi bükecek gibi Normal doğuma sıcak bakan, gebeliğimin en başından beni takip edecek ve mümkünse doğumuma girebilecek birini önermenizi rica ediyorum kızlarr.. Şimdiden teşekkürler,umarım cevap alabilirim, görüşmek üzere

Canim ridvan ege hastanesinde yaptiriyorum ben takibimi. Orda emre pabuccu diye bi doktor var o cok iyi bilgili zaten babasi da tup bebekte uzmanlasmis tr capinda. Bi onunla ozel gorus istersen ama genelde cuma gunleri polikinlikte oluyor. Ozel hastanede gerceklestiriyormu dogumu bilmem.

Yanıt verdiğin için teşekkürler canım. Dr listeme ekliyorum :) Sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni dilerim...

Benim doktorum aydan biri. Çok memnunum özel muayenesi var. Doğumu koru hastanesinde yaptırıyor. Ben iki normal doğum yaptım kendisiyle. Şükür bir sıkıntım olmadı.

Teşekkürler yorumun için petunia Sanıyorum buldum gideceğim doktoru. Hamilelik testi yaptıracam yarın ,duruma göre TOBB hastanesindeki Taner beyden randevu alacağım.

Doç. Dr. Türkan Örnek Gülpınar'ı şiddetle tavsiye derim hayatım. Medicana'da başka bir doktorun takibindeydim ve doğumuma yakın o doktor Ankara'dan ayrılmak zorunda kaldı ve ben de tavsiyeler üzerine Türkan Örnek hocayla devam ettim. Tek pişmanlığım hamileliğimin ilk ayından itibaren Türkan hocaya gitmemek. O kadar sevgi dolu, o kadar ilgili ve konusuna hakim ki... İkinci bebeğimde Türkan Örnek hoca nerede olursa olsun ondan başkasına gitmem artık. Gözü kapalı güvenilebilecek biri. Hiç düşünmeyin.

Merhaba,
Süleyman Akarsu Hoca nın hastasımıydınız? Bende onunla başlamıştım aşılama tedavime. 1 yıldır beni takip ediyordu. 2 aşılmada olumlu sonuç aldık. Kendisinden nasıl memnundum ama gitti... Terk etti bizi :) Hangi İle gitmiş haberin var mı? Bende Türkan Hocaya transfer oldum. Kendisi fena değil şimdilik iyi gidiyor her şey. İnşallah böyle devam eder. Senin doğumun nasıl gerçekleşti? Normal mi sezeryan mı?

Evet Süleyman hocanın hastasıydım ama dediğiniz gibi gitti. İzmir'e yerleşti Süleyman hoca. Ben de başta kaygılanmıştım ama iyi ki gitmiş de Türkan hocayı tanıma şansım oldu diyorum şimdi. Benim bebiş sezeryan ile geldi. Normal doğum istiyordum ama hem biraz büyüktü (4 kilo doğdu) hem de kordon iki tur atmış vücudunda o yüzden aşağı inmedi ve mecburen sezeryan oldum. Türkan Hoca sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünüyorum. Çok ilgili. Doğumdan sonra da çok ilgileniyor. Çok doğru bir doktor seçmişsin hayatım. Umarım sen de sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına.

Sağol tatlım amiinn diyorum kocaman :) bende çok ısındım Türkan Hocaya inşallah kazasız belasız geçiririz ve mutlu sona ulaşırız. Bende planlı sezeryan düşünüyorum. Epidural mi olmuştun? İyileşmen ve narkoz sonrası durumun nasıldı? Birde bir söylenti duydum medicanada bebeğe hemen mama verdiklerini ve çocuğun sarılık hastalığına cok cabuk bulaştığını duydum. zorla mama veriyorlarmış doğru mu?

Evet epidural oldum. Bunu kim diyor bilmiyorum ama hiç akla yatkın değil zorla mama verme olayı. Neden zorlasınlar ki? Evet, benim bebişe de mama verdiler zorla falan değil, hatta tam tersi ben zorladım diyebilirim. Sezeryan doğumlarda süt hemen gelmiyor dolayısıyla ilk başta aç kalmaması için bebeğin mecburen vermek gerekiyor. Ama sadece ilk başta. Sütün geliyorsa neden zorlasın? Benim süt gelmeye başladıktan sonra mamayı da kestik ve sarılık da olmadı çok şükür. İyileşme süreci de sıkıntısız geçti. Özellikle hastanede yatarken hemşireler o kadar iyi yönlendiriyor ki. Benden tavsiye, zaten hemşireler söyleyecektir, mutlaka söylenen zamandan itibaren yürüyüşler yap hastane içinde. İyileşme sürecinde bu çok önemli.

Çok teşekkür ederim canım. Beni çok güzel yönlendirdin. Görüşmek üzere :)

Merhabalar..Medicana Hastanesi Dr.Meltem Aksu , şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. Normal doğum konusunda çok başarılı , birçok hekimin uzak durduğu ameliyatları da çok başarılı yaptığını duydum hastanede çalışan arkadaşlardan.. Bayan doktorlar hakkında ön yargınız Meltem hanımı gördükten sonra kesinlikle değişicek emin olabilirsiniz.. Çok güleryüzlü son derece pozitif , bilgili ve işini çok severek yapan bir hekim. Günün hangi saatinde arasam canlı ve neşeli bir ses tonu ile açar telefonunu :) ,doktorum gibi değil arkadaşım gibi hissettirir:)

arkadaşlar merhaba bende ankaradayım iyi bir doktor tavsiye eden yok mu ben bulamadım henüz
Merhabalar..Medicana Hastanesi Dr.Meltem Aksu , şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. Normal doğum konusunda çok başarılı , birçok hekimin uzak durduğu ameliyatları da çok başarılı yaptığını duydum hastanede çalışan arkadaşlardan.. Bayan doktorlar hakkında ön yargınız Meltem hanımı gördükten sonra kesinlikle değişicek emin olabilirsiniz.. Çok güleryüzlü son derece pozitif , bilgili ve işini çok severek yapan bir hekim. Günün hangi saatinde arasam canlı ve neşeli bir ses tonu ile açar telefonunu :) ,doktorum gibi değil arkadaşım gibi hissettirir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…