- 17 Ekim 2014
- 36
- 48
- 88
- 40
- Konu Sahibi SANTA LUCIA
Herkese merhaba, siteye henüz üye olmamla beraber hemen konu açma girişiminde bulunuyorum :) Ankara da yaşayan biri olarak iyi bir kadın doğum uzmanı arayışı içerisindeyim.Yavaştan ağır basan çocuk sahibi olma fikrimiz beni bu arayışa sürükledi. Önceliğim erkek bir doktor olması ki bana göre yaklaşımları kadınlardan çok daha şefkatli! Özel hastanede doğumu planlamaktayım( henüz bir hamilelik durumum yok bu arada :) Araştırmalarıma ve çevremden gördüğüm kadarıyla TOBB ETÜ, MEDICANA, HRS, ACIBADEM ,GÜVEN gibi hastaneler hem yeni doğan ünitesi bulunan hem de iyi hizmet veren hastanelerden. Ancak testlerimi ve muayeneyi devlet hastanesinde yaptırmak durumunda gibi gözüküyorum malum sadece doğumun kendisi belimizi bükecek gibi
Normal doğuma sıcak bakan, gebeliğimin en başından beni takip edecek ve mümkünse doğumuma girebilecek birini önermenizi rica ediyorum kızlarr.. Şimdiden teşekkürler,umarım cevap alabilirim, görüşmek üzere![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)