• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara'da kadın doğum uzmanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Unstoppable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
581
385
33
Selamlar. Ankara'da özel muayenehanesi olan veya özel hastanede görev yapan; gebelik icin gittiginiz, memnun kaldığınız ozellikle epidural-spinal sezaryen konusunda başarılı doktor önerisi istiyorum. Aklım cok karıştı tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Selamlar. Ankara'da özel muayenehanesi olan veya özel hastanede görev yapan; gebelik icin gittiginiz, memnun kaldığınız ozellikle epidural-spinal sezaryen konusunda başarılı doktor önerisi istiyorum. Aklım cok karıştı tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Baskent üniversitesinde nihal şahin uysal tavsıye edebilirim, perınatolog. Yüksek riskli gebeliklere bakıyor daha cok..

Ben Tuncay N as hocayı çok öneririm. Yine hamile kalsam yine kendisiyle süreci geçirmek isterim. Gözünüz kapalı muayenehanesine gidin.

Medikal Park Bülent yirci.. hem öğretim üyesi hem dr. Ayrıca çok ilgili ve bilgili. Ultrason muayenelerinde uzun uzun detaylı anlatır bebeğinizi. Çok sakin ve çok rahatlatıcıdır aynı zamanda. Tekrar hamile kalırsam tercih edeceğim tek Dr

Buğra Coşkun'a gidiyorum (henüz hamile değilim ama düşünüyoruz). Memnunum, detaylı şekilde her şeyi anlatıyor, enerjisi de çok iyi. Benim çok içime sindi. Muayenehanesi Koç kulelerde, doğumları da Güven Hastanesi'nde yaptırıyor.

Bende Ankara tıp hocası prof Dr Acar koç muyaenesine gidiyorum. Perinatolog kendisi riskli gebelik bakıyor. Doğumu da özel /fakülte istediğiniz yerde yapıyor. Çok konuşmuyor ama inanilmaz bir öz geçmiş ve deneyimi var riskli gebelik konusunda. Beni çok rahatlatıyor sakın çözümcul bir doktor

Back