ffenci Guru Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2011 6 0 286 18 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffenci #1 Merhaba . Ankarada randevu süreleri kısa olmayan , bilgili , ilgili kadın doğum uzmanı tavsiyesi olan bilgilendirirse sevinirim. Önceliğim özel bir kiliniği olmasından ziyade hastanede çalışan biri olması.
Merhaba . Ankarada randevu süreleri kısa olmayan , bilgili , ilgili kadın doğum uzmanı tavsiyesi olan bilgilendirirse sevinirim. Önceliğim özel bir kiliniği olmasından ziyade hastanede çalışan biri olması.
OKYANUS302 17.09.2017💕🧿💕25.10.2022 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2017 6.320 4.934 173 33 18 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffenci #2 Canım koruda Hüseyin pehlivana gitmiştim ben ilgili memnun kaldım dogumu da onda yaptım koruda sımdı ayrılmıs ama dogumları yine koruda yaptırıyormus
Canım koruda Hüseyin pehlivana gitmiştim ben ilgili memnun kaldım dogumu da onda yaptım koruda sımdı ayrılmıs ama dogumları yine koruda yaptırıyormus
ffenci Guru Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2011 6 0 286 19 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffenci #3 OKYANUS302 .!.: Canım koruda Hüseyin pehlivana gitmiştim ben ilgili memnun kaldım dogumu da onda yaptım koruda sımdı ayrılmıs ama dogumları yine koruda yaptırıyormus Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim . Özel klinik olunca hastaneye göre iki katına çıkıyor para malesef önceliğim hastanede çalışan bir hekim :)
OKYANUS302 .!.: Canım koruda Hüseyin pehlivana gitmiştim ben ilgili memnun kaldım dogumu da onda yaptım koruda sımdı ayrılmıs ama dogumları yine koruda yaptırıyormus Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim . Özel klinik olunca hastaneye göre iki katına çıkıyor para malesef önceliğim hastanede çalışan bir hekim :)
OKYANUS302 17.09.2017💕🧿💕25.10.2022 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2017 6.320 4.934 173 33 19 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffenci #4 ffenci .!.: Teşekkür ederim . Özel klinik olunca hastaneye göre iki katına çıkıyor para malesef önceliğim hastanede çalışan bir hekim :) Genişletmek için tıkla... Dogrudur canım her sey kaç katı oldu
ffenci .!.: Teşekkür ederim . Özel klinik olunca hastaneye göre iki katına çıkıyor para malesef önceliğim hastanede çalışan bir hekim :) Genişletmek için tıkla... Dogrudur canım her sey kaç katı oldu