Ankara’da Kadın Doğum Doktoru

Ayse NN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
3
0
32
Arkadaşlar merhabalar uzun süre yaşadığım doktor arayışından sonra ulaştığım sonucu sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi arayışta olanlar varsa umarım faydam dokunur. Doktorum Ufuk Üniversitesi Rıdvan Ege Hastanesi Kadın Doğum Bölümünden EMRE GÖKSAN PABUÇCU

Geçtiğimiz şubat ayında Pap smear testi için vajinismus hastası biri olarak kendisine muayene olmaya gittim. Vajinal muayene benim için gerçekten çok zor. Devlet hastanelerinde yapılan muamele ne yazık ki belli. Kadın doğuma muayene olmak benim için kabus. Durum bu olduğu halde tavsiyeler üzerine korkarak da olsa şansımı denemek için gittim. Gerçekten sabır ve anlayışla benimle ilgilendi. Testimi yaptı.
Test sonucumda yüksek rahim ağzı kanseri riskli hpv virüsü pozitif çıktığında dünyam başıma yıkıldı. Emre bey bu aşamada da beni sakinleştirerek pozitif yaklaşımıyla destek oldu, hastalık ve tedavi süreciyle ilgili tüm detayları bana anlayacağım şekilde açıkladı. Tedavim için gerçekleştirdiği başarılı konizasyon işlemi sonrası hiç bir ağrı sızı, komplikasyon yaşamadan 1 günde toparlandım.
Tüm bunların ardından bu aralık ayında hamile olduğumu öğrendiğim anda hiç düşünmeden tekrar Emre beye gittim. Onca hasta arasında beni hatırlayıp tebrik edecek kadar nazik bir doktor. Gebeliğimin 10. haftasındayım, takibim, kontrollerim kendisi tarafından eksiksiz yapılıyor. Hamilelikle ilgili her türlü kaygımı dinleyip en basit sorularımı bile sıkılmadan yanıtlıyor. Hekimliğine de insaniyetine de güvenim sonsuz. Kadın hastalıklarıyla ilgili ya da gebelikle ilgili doktor arayışında olan varsa kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…