- 14 Temmuz 2020
- 49
- 13
- 3
- 26
- Konu Sahibi Zeynep_1307
-
Merhaba. Kaçıncı haftadasınız? İkbal Kaygusuz ilgili midir? Aradığınızda ya da mesaj attığınızda ya da acil bir durum olduğunda ulaşılabilir mi? Bir de normal doğum yanlısı mı acaba?Doçent dr İkbal Kaygusuz derim keşke ilk doğumumda tanısaydım onu
Ben doğum yaptım kendisi o zaman lokman hekimdeydi evet normal Doğum yanlısı benim hamileliğim çok ağırdı yataktan kalkamıyor yemek yemiyordum gitmediğimiz dr kalmadı demirim çok düşüktü kullandığım hiçbir ilaç işe yaramıyordu ve drlar ki hematolog dahil elimizden gelen bir şey yok dediler ikbal hocaya gittik kendisi çok yenilikçi ve tecrübeli bana damardan verdi son bir kaç ayım rahat geçti.Doğuma gelince sesiyle tavrıyla yakınlığıyla ve beni motive edişi ile ilk doğum travmamı unutturup evladıma mutluluk muhabbetle kavuşmamı sağladıMerhaba. Kaçıncı haftadasınız? İkbal Kaygusuz ilgili midir? Aradığınızda ya da mesaj attığınızda ya da acil bir durum olduğunda ulaşılabilir mi? Bir de normal doğum yanlısı mı acaba?
Ve evet whatsapp dan ulaşıyordumMerhaba. Kaçıncı haftadasınız? İkbal Kaygusuz ilgili midir? Aradığınızda ya da mesaj attığınızda ya da acil bir durum olduğunda ulaşılabilir mi? Bir de normal doğum yanlısı mı acaba?
Cok teşekkür ederimBen doğum yaptım kendisi o zaman lokman hekimdeydi evet normal Doğum yanlısı benim hamileliğim çok ağırdı yataktan kalkamıyor yemek yemiyordum gitmediğimiz dr kalmadı demirim çok düşüktü kullandığım hiçbir ilaç işe yaramıyordu ve drlar ki hematolog dahil elimizden gelen bir şey yok dediler ikbal hocaya gittik kendisi çok yenilikçi ve tecrübeli bana damardan verdi son bir kaç ayım rahat geçti.Doğuma gelince sesiyle tavrıyla yakınlığıyla ve beni motive edişi ile ilk doğum travmamı unutturup evladıma mutluluk muhabbetle kavuşmamı sağladıTavsiyem gidip tanışın sizde anlayacaksınız
Rica ederim inşaAllah sizin de içinize sinen bir dr nasip olurCok teşekkür ederim
Ben zahide küçük ile doğumumu gerçekleştirdim. Sorunuz varsa yardımcı olurumMerhaba Ankara da iyi kadın doğum doktoru bilen varmıdır özel hastanede Zahide küçük hanıma giden oldumu kızlar tavsiye edermisiniz?
Doğum paketi fiyatı nedir acabaBen zahide küçük ile doğumumu gerçekleştirdim. Sorunuz varsa yardımcı olurum
Ben 8500e anlaşmıştım ama doğum yapalı 1 sene olcak. Artmıştır. Muayene ücreti bile artmıştı bizden snraDoğum paketi fiyatı nedir acaba
Ben hazır hissedene kadar 2 yıl geçti şimdi tekrar gebelik düşünüyorum.Doktorla süreciniz nasıldı ilgisi nasıldı?Ben zahide küçük ile doğumumu gerçekleştirdim. Sorunuz varsa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?