• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da kadın doğum doktoru arayanlara :)

israisra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
80
2
98
Zeynep Melek'imiz erkenden geldi.. İyi ki de gelmiş misss kokulu kızım:) Eylül'ün 15'inde doğması gereken kızımız hipertansiyon nedeniyle 36+1 günlük doğdu. Tam iki hafta boyunca tansiyon 13-9 'un altına inmedi. Ve son gün 14-10 ,15-10 arası gidip gelen tansiyonumda bebeğim etkilenip taşikardisi başladı. Çok korktuk. Doktorumuz Ebru Yüce Hanım o kadar güzel anlattı ki neden bebeğin erkenden doğması gerektiğini önce Allaha sonra ona güvenip epidural sezaryen ile doğum yaptık. Ankara'da doğum yapacaklar varsa Ebru Yüce Hanım'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. O kadar ilgiliydi ki tansiyonumu sürekli kendisi takip etti. nerdeyse her gün telefonla konuştuk. ben aramadığımda o merak edip arıyordu. Doğuma o kadar acele girdik ki fotoğraf makinemiz yanımızda yoktu. Kendi makinesiyle doğum boyunca bir hemşireye fotoğraflarımızı çektirmiş ve hepsini doğumdan sonra gönderdi.
Anlatacağım o kadar çok şey var ki daldan dala atlıyor gibiyim :) Şu an tansiyon sorunumuz devam ediyor. İnşallah o da zamanla geçecek. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Allah hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Olmayan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..

Evet Türkiyedeyken ben de Ebru Hanıma gidiyordum.Ben sormadan aklımdaki sorulara cevap veriyordu.Şimdi yurt dışındayım doğumum burada olacak inşallah ama ben aklıma takılan herşeyi yine ulaşıp Ebru hanıma soruyorum.Artık hastası olmamama rağmen hemen ve samimiyetle sorularıma cevap veriyor.Türkiyede kalsam Ebru hanımla devam ederdim.Bu arada Balgatta Akropol hastahanesinde kendisi.

Back