Ankara’da jinekolog vajinal mantar sorunu

dilaralndn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
5
3
merhaba,
2 yoldur sık sık vajinal mantar ve enfeksiyon sorunum var. Şu zamana kadar hep devlet hastanelerine gittim ve malesef ilgisiz doktorlara denk geldim, kötü muameleye maruz kaldım.
Şu an yine kaşıntı ve akıntım var ve bu kez düzgün bir doktora görünüp bu sorunu artık çözmek istiyorum.
Ankara’da iyi, ilgili, her an ulaşabileceğim doktor önerilerinize açığım. Lütfen yardımcı olur musunuz? :KK43:

Esra Çabuk Cömert'le görüşebilirsin.Ben vajinismus için gitmiştim onun sayesinde yendim ilgili bir doktordur.

merhaba,
2 yıldır sık sık vajinal mantar ve enfeksiyon sorunum var. Şu zamana kadar hep devlet hastanelerine gittim ve malesef ilgisiz doktorlara denk geldim, kötü muameleye maruz kaldım.
Şu an yine kaşıntı ve akıntım var ve bu kez düzgün bir doktora görünüp bu sorunu artık çözmek istiyorum.
Ankara’da iyi, ilgili, her an ulaşabileceğim doktor önerilerinize açığım. Lütfen yardımcı olur musunuz? :KK43:
Çukur ambarda prof.polat dursun var maddi durumun elverişli ise ona gitmeni tavsiye ederim bu sitedeki konuşulan doktorlardan biri en iyi olarak

Esra Çabuk Cömert'le görüşebilirsin.Ben vajinismus için gitmiştim onun sayesinde yendim ilgili bir doktordur.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Esra Hanımın ismini duymuştum test ve tahlillerden ne kadar ücret alıyor bilginiz var mı?

Çukur ambarda prof.polat dursun var maddi durumun elverişli ise ona gitmeni tavsiye ederim bu sitedeki konuşulan doktorlardan biri en iyi olarak
Teşekkür ederim cevap için. siz hiç kendisine muayene oldunuz mu ücretini biliyor musunuz? Açıkçası durumum çok da iyi değil.

Teşekkür ederim cevap için. siz hiç kendisine muayene oldunuz mu ücretini biliyor musunuz? Açıkçası durumum çok da iyi değil.
Ben hic muayene olmadım am Instagram da falan takip teyim çok çok iyi bı doktor ucreti bilmiyorum malesef yeni yerine geçmiş Çankaya'da ama arayıp bilgi alabilirsiniz

benim aklımda Çağrı Gülümser ve Fatma Reşide Önalan vardır bilen var mı

X