• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Jinekolog Dr.Necmiye Durlu hakkında bilgisi olan varmı?

lee26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
909
70
118
Diğer
merhaba arkadaşlar, Ankarada Jinekolog Dr.Necmiye Durlu hakkında bilgisi olan varmı?

merhaba arkadaşlar, Ankarada Jinekolog Dr.Necmiye Durlu hakkında bilgisi olan varmı?

kusura bakmayın. mesjınızı yeni farkettim. ben yeni üye sayıldığım için özelden mesaj alabliyorum ama mesajlara cevap yazamıyorum.
evet ben de dediğiniz merkezde tedavi gördüm ama pek memnun kalmadım. benim şartlarıma pek de uygun değildi. bunu da tedavi olmada önce farketmek güç gerçekten. ve benim 3 folikülüm vardı buna rağmen tüp bebeğe devam edildi, aşılamaya dönülebileceğini sonra öğrendim. oldukça kalabalık bir yerdi bunu da "çok başarılıyız ve tutuluyoruz napalım " gibi karşılıyolardı. bence olması gereken az hasta ve verimli tedavi.. tutuluyorlar diye hınca hınç doldurmanın anlamı yok. herkese hemen gelin demek gerekmez. bu ay doluyuz 3 ay sonra gelin de denebilir insanlara.. bu açılardan kallitesi konusunda endişelerim zaten başlamıştı...nitekim iptal oldu..

kürlerime gelince...evet rezerv ve kalite için kullanıyorum yazdıklarımı...ben sivastayım.. önce kendi başıma kullanacaktım sonra burdaki doktoruma danıştım günde 2 tane gece yatmadan önce alabilirsin dedi.. benim ilacım "25 mg"...sanırm ikisini aynı anda almak daha etkili oluyormuş....ben kürlerin çok etkili olduğuna inanıyorum...denemenizde fayda var...kürlere başlamadan önce (adetimin 3. 4. günüydü) hormon ve yumurta takibi yaptımak üzere doktoruma başvurdum... bu takibi herhangi bir hastenede isteyebilirsiniz.3 günde bir ultrasonografi ve hormon tahlili gerekiyor.. tedaviye başlarken çok pozitif başlamıştım zaten.. kürler bana ümit vermişti ve ne oldu biliyo musunuz...tüp bebekte 3 olan folikül sayım kürlere daha başlamadan 9 a çıkmıştı....yani ilk gün 9 yumurtam oldğunu öğrendim...moral çok önemli...bir de size bir kitap tavsiye edice "aykut oğut" "evrenden torpilim var" ve bu serini 2. sini mutlaka okuyun...siz yine özelimden yazabilirsiniz ama ben ordan yazamam..size de bu yolda başarılar...:emir_bebek:

Dr Necmiye Durlu, 1928 doğumlu,Ankara Tıp Fakültesi mezunu kadın doğum hastalıkları uzmanıdır. Halen aktif görevini sürdürmekte (işyeri tel :0312 311 42 65 ) ve Kendi adıyla aynı ada sahip Dr. Necmiye Durlu Kız Öğrenci Yurdu'nun da sahibesidir.
( 0312 221 31 70)

Back