Ankarada iyi ve sevimli bir çocuk doktoru aranıyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ege07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ege07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1
0
86
Ankara
Merhabalar

Arkadaşlar 3 yaşını kasımda bitirecek olan bıcırık oğluşum Ege için, bilgili ve bildiğini güzelce aktaran sizinle konuşup gereken tüm açıklamaları yapan, ilgili, anlayışlı, rahatlatıcı ve mümkünse çayyolu,ümitköy yada elvankent civarında bulunan bir doktor arıyorum. Çok istememe rağmen şimdiye kadar bebekliğin 8. ayından sonra oğluşuma sabit içimde kuşku bırakmadan götürebileceğim bir doktor edinemedim.
Başkent Ün. hastanesinin Ümitköy kliniğine gidiyoruz fena değil ama ben sabit Egeciğimi tanıyıp her yönüyle takip edebilecek bir doktor istiyorum. Varsa bu duruma uygun tanıdığınız bir doktor yazarsanız sevinirim.
Bütün anneciklerin bebeklerine bolca sağlık dilerim. Şimdiden herkese teşekkürlerrr.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bir arkadaşım medicana da ki bir prof a gidiyor ve çok memnunlar. Onun dışında bir yakınım da bayındır hastanesinde sinan tıraş dan çok memnunlar.

ben güven hastanesi hande alp'e götürüyorum çokta memnunuz...

dediğiniz yere uzak ama biz Güven hastanesi Taner Aksoy'a gidiyoruz çok memnunuz

Ben kızımı cinnah caddesinde muayenehanesi olan doktorumuz Fatma Nur Çakmak hn.götürüyorum ve çok memnunuz çok ilgili ...

Ümitköy Galleria karşısında özel muayenesi olan Pınar Hanım var. Ayrıca kreş doktorluğuda yapıyormuş 3 yaşındaki oğlunuz için iyi bir seçim olabilir bizde birara ona gidiyorduk.

Kızılay'da Hüseyin İngöl'e gidiyorum doğduğundan beri Elif. Uzak demesseniz gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Ümitköy Galleria karşısında özel muayenesi olan Pınar Hanım var. Ayrıca kreş doktorluğuda yapıyormuş 3 yaşındaki oğlunuz için iyi bir seçim olabilir bizde birara ona gidiyorduk.
biz pınar hanıma 8.aya kadar her ay gittik ama çok memnun kalmadık(özelden sebebini yazarım merak ederseniz)

ne güzel bir topik,ben de bu sorunun cevabını arıyorum:))
akay hastanesinde doğum yaptım ve sonrasında kızımı da aynı hastaneye götürmeye başladım..
ve malesef kendi doktorumda yaşadığım memnuniyeti çocuk doktorunda yakalamak bir yana yaklaşamadık bile

sürekli aklı başka yerde gibi konuşan ve sorduğum basit sorulara bile laf kalabalığı yapıp net cevap vermeyen bir doktorumuz var..
rutin kontrollerde farkedemiyor insan,ek gıda zamanı gelince daha da iyi anladım ki doktorumuzu acilen değiştirmeliyiz..

bu arada boş durmadım yakınımdaki tıp merkezlerinin doktorlarına da gittim,hani belki iyi bir doktor bulurum diye ama fiyasko..
hepsi çok iyi doktorlardır muhakkak ama aradığımı bulabilmiş değilim..

başkent ve medicanayı sık duyuyorum,bu ay deneyeceğim,sonuçları yazarım..

esraammm ben dikmende müşerref erkan var ona gidiyorum emekli hacettepeden.

çok çok çok ilgili, en ufak detayı bile unutmuyor. bugüne kadar gittiklerim içinde en iyisi.

benimde aradığım işin davranış boyutundada yol gösteren bir doktor. bulunca banada haber ver.

Lokman Hekim de Gülben Hanıma götürüyorum doğduğundan beri.Çok şükür bir problem olmadı hiç.Çok da sever kızımı sağolsun.. Ama tabii herkes tek doktordan memnun olmuyor kişiye göre doktor var bence iyi kötü değilde...

damlacım canımm,ay nerelerdesin sen
canım bir bulsam aradığımı ilk iş sana haber vereceğim,bir de sen dene diye:))
müşerref hanıma gidebilirim o zaman ama dikmen de bize çok ters,allah korusun acil bir durum olsa gitmek zor..
yeri kolay olsun da istiyorum ve benim bu isteklerim yüzünden bulmak zorlaşıyor:)

bu arada facebooktan mesaj attım buluşma için,tarih sana uyuyor değil mi? listeye sorgusuz ekledim valla

ankarada çocuk doktoru arıyorsanız GÜNSELİ SERVET ÇAKIR
çok deneyimli çok sevecen böyle bir doktor tanımadım
sonrdan ankaradan taşındık .istanbulda muayene eden doktor teşhis koyamazdı
o telefonla fikir söylerdi ve hep doğruydu
nasıl anlatsam bir meslek bu kadar gönülden yapılır
ankaranın tek özlediğim şeyi ....

Merhaba ben kızımı doğduğundan beri çukurambarda pedimerk sağlık merkezi var orada tuncer hocaya gidiyoruz.artık kızımın tuncer amcası oldu şu an kızım 3 yaşında.
Işinde çok iyi.fiyatı da çok uygun.kızım onun tavsiyeleri ile büyüyor.teşekkürler tuncer hocamm

Ben kızımı Güven hastanesinde emel atmaca ya götürüyorum çok ama çok memnunum
her ay kızımın neler yapıcagını yada o ayda neler olması gerektiğini tek tek anlatıyor.
yemek listesi vermişti tek tek yemek tarifleri vermişti. benim kızımın sürekli olarak kusması vardı. 1 yaşına kadar asla ilaç vermedi. ama bir yaşdan sonra müdahale edip bu sorunuda çözdü.
kızızmla eglenceli vakit geçirmem için taktikler veriyor.
ben çok memnunum onuda deneyebilirisiniz.
güvende taner hocada var ben yeni doğum yaptığımda taner hoca ile görüşüyordum. bana çok ilğisiz geldi.

Ahh tatlim bizde nerdeyse 2yasimiza girjes haala duzgun birini bulamadik. İlgisiz bir kocam var.dr a gelmeyi pek sewmez.o rahat ilgisiz dr sewer bense pimpirikli detayci. O bi hafta surekli 40 derece atesli cocuga dr da teshise ne gerek var antibiotik yazssin yeter der. teshiside kendi koyar viral enfeksiyondur hep.gittiklerimiz guwen de emel hanim, taner bey , benal hanim, ogun bey, bunlarin herbirine en az 2-3 muayeneye gidilldi rutinlerde. Muayne 5dk surmuyor. Tartiyo olcuyo karneye yaziyo sorunu agzina tikayip yolluyorlar.daha sonra zar zor alev kutlu dan randewu aldik. 6 ay kadar gittik ona. Herseyi yazarak anlatir yemek tariflerinden o ayki oyuncaklarina kadar soyler. Oda cok detayci. Cok tahlil yaptirdigi icin esim sinir oldu. Saglikli cocua bukadar tahlile ne gerek var diyor. Birde cebini direk arayamiyorsunuz. Sorularinizi mesaj atiyorsunuz. Acil durumlarda bu cidden zor. kendisi cok sik seyahat ediyor ve cok yogun gerci muayne suresini etkilemiyor en az yarim saat ilgileniyor. Ama ekstra bi durumda randewu haricinde gidecek olursaniz(hastalik durumunda fln)yerinde bulamiyorsunuz. Zaten acil durumda guwene gidin diyor:) bizde en son fatmanur cakmak a goturmeye basladik 4 ay oldu ama hastaliimiz sebebiyle cok sik gorustuk. Kendisi cook seker cok ilgili bir doktor. Sabirla dinler sabirla anlatir.her aradiginizda ulasirsiniz ki biz sabahin 3 u 5 i 6si her saatte aradik . Durumu oda takip eder surekli kendi arar nasil oldu diye.oda cok tahlil yaptiridigi icin esimden eksi puan aldi maalesef. Sadece duzen lab. Da yaptirir. Ve kaziktir. Bir haftada 2 milyar duzene para odedim sonuclarida genel olarak hep temiz cikti. Esimde sinir oldu. O boyle gozu rontgen gibi olan dr istiyor bakinca ewet bu cocugun susu var buyrun recete desin istiyor. Bulursaniz haberim olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…