Merhabalar, ben de uzun zamandır yogaya başlamak istiyordum daha fırsat olmadı, bugün yoga academyi aradım bilgi almak için çankaya şubesini aradım, haftada bir ders 150, haftada 2 ders 260, aylık sınırsız 300 tl dedi yanlış hatırlamıyorsam fiyatları, başka yoga merkezleriyle de görüştüm ama yoga academy deki kızın sesi sıcak geldi, ancak fiyatı diğer yerlere göre daha pahalı, orjinal yoga sisteminin farklı olduğunu söyledi, bir de derse gelirken tepeden tırnaga beyaz giyiniliyormus oranın özelliğiymiş
Aslında ben de hem spora hem yogaya gitmek istiyorum bu kış, biraz da meslek gereği rahatlamaya ihtiyacım var :) birkaç yeri araştırdım mesela işime yakın bi yer var çankayada yoga için orada aylık sınırsız 190 ama zaten 2-3 tane ders var topu topu, yoga academy daha mantıklı geldi ama biraz pahalı, ekim başı başlamayı istiyorum, eğer başlarsam yorumlarımı yazarım sana, yoga ile ilgili hiçbir bilgim yok, bir defa yogaşala da hatha yogaya girmiştim bi daha gitmedim, o yüzden hoşuma giderse yazarım, sen pilatese nereye gideceksin
Benim kardesim yillik 100 liraya hanimlar lokaline gidiyor cok memnun...3cesit spor dali icindeymis bu fiyatin..
Dunyanin parasini dokmeye ne luzum var..
ben 1 seneyi aşkın yoga academye gidiyorum.
en iyisi olduğunu söyleyebilirim, yurt dışında flnda şubeleri var ama olumsuz yönlerini de görmedim değil. belki değiştirebilirim, tam karar veremedim, yine de gidin deneyin derim. belki siz memnun kalırsınız.
Merhaba :) ücretleri nedir ve heryerde fix mi biliyor musunuz? Bir de ne gibi olumsuzluklar var size göre?
ilk dersi deneme. 4 ders ücreti 120 olması lazım. aldığınız paketleri 1 ayda bitirmeniz lazım, sıklığı size kalmış ister 1 hafta ister 1 ay. 8lik paketler var ve sınırsız paket. heryerde aynı olması lazım çünkü 4lü paket aldınız mesela bi şubeden ve girdiniz ilk derse, 2.dersi başka bi şubede yapabiliyosunuz. heryerde geçiyo paketiniz.
olumsuzlukları konusunda açıkçası pek konuşmak istemiyodum, buna benzer bi konu açmıştım ama mekan ismi vermemiştim =) nolur nolmaz diye. başka iyi bi yer bulamazsam devam etmek zorundayım. açıkçası ben biraz olayı maddiyata dönüştürdüklerine inanmaya başladım. başka kurslara baktım fiyatlar hemen hemen aynı lakin (orada nasıl olur bilmiyorum) benim gittiğim şubeler, populer olan şubelerdi ve herkesin kursa ait kıyafeti oluyodu, herkes kamplara katılıyodu, ister istemez sende alıyosun sürü psikolojisi gibi. kampa katılmayı düşünüyodum ama babam rahatsızlanmıştı ve onunla birlikte olmam gerekiyodu, bi hoca sürekli olarak baskı uyguladı bana, yok gel kampa babanada pozitif enerji yollarsın. bayram oluyo ailemle geçiricem o günü, yine baskı yapmaya başlıyodu, bayramda kampa gidicez gel diye. bıraktım o şubeyi bende.
kılık kıyafet konusunda da zorlama yok ama 20 kişi bembeyaz oranın eşyalarını takınıyosa alıyosun sende. çorabından çantası saati bardakları saç tokası.. düşünebileceğiniz her şey var orda. diğer yerlerde böyle değil. olduğun gibisin, açıkçası bende rahatsız olmuştum bu durumdan ve rahatsız olan bir kaç kişide açıldılar bana sonradan. siz bilirsiniz tabi. engel olmamalıyım, yoga derslerinde çok başarılılar bence lakin ben rahatsız oldum bazı durumlardan.
gidin deneyin, belki siz seversiniz =)
peki siz Ankara'da mısınız? öyleyseniz ben de öğrenciyim burda, hala pek bilmiyorum şehriKentpark en yakın şubesi ama programı çok eksik görünüyor. Bir de bazı şubelerde (yeni sanırım) öğrenciler için aylık 100 gibi bi fiyat konulmuş. Bilemedim biyere gitsem mi kendim mi ilgilensem. Aslında ben sadece fiziksel aktivite olarak yapmak istemiyorum, biraz da felsefesini düşünce biçimini öğenmek istiyorum. Bakalım artık :) Çok sağolun cevap için :)