Merhabalar :) Ben aslen Antalyalıyım ama Ankara'da okuyorum. İkinci senem olucak bu. Pilatese gitmek istiyorum ve bir yer arıyorum. Ben Odtüdeyim ve bizim okulda dersler var ama kayıtları çabuk doluyo ve kontenjanı çok kısıtlı, yetişemiyoruz pek ve bazen ders saatlerimize uymuyor bu yüzden dışarda gidicem. 21 eylülde okula dönücem ve döner dönmez başlamak istiyorum. İyi bi yer bilen varsa diyebilir mi? Ben biraz araştırdım ve Ankara Akademi Sanat diye bir yer duydum.Nasıldır bilgisi olan var mı?
Bir diğer sorum da Yoga Academy :) Ankara'da bana en yakın Kentparkta var. Ama ücretini çok merak ediyorum,Kentpark'ın içinde olması beni düşündürdü. Bununla ilgili de bilgi verebilicek olan varsa, bekliyorum.(En azınsan normalde yoga academy fiyatlarını bilenler onu da diyebilir.) Teşekkürler :)
Bir diğer sorum da Yoga Academy :) Ankara'da bana en yakın Kentparkta var. Ama ücretini çok merak ediyorum,Kentpark'ın içinde olması beni düşündürdü. Bununla ilgili de bilgi verebilicek olan varsa, bekliyorum.(En azınsan normalde yoga academy fiyatlarını bilenler onu da diyebilir.) Teşekkürler :)