- 17 Haziran 2015
- 58
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi gunbatarken
İnşallah iyileşir amca ve bugünleri hiç hatırlamazsınız.Elim kolum bağlandı.. babamin durumu kötü, cok kötü dayanacak hic bir dalım yok yardim edin.. Sabretmeye çalışıyorum, canım babam.. 4 yıllık kanser süreci.. Hastaneler, ameliyatlar, kemoterapi ilaçları.. bugun son umudumuz olan yurtďışindan istedigimiz ilaç.. denemediğimiz tek ilac.. yine izin çıkmadı sağlık bakanlığından.. doktorumuzun son umuduydu. 2 defa istedik 2sinde de izin vermediler ilaca. Artik doktoru değiştirme vakti başka çaremiz yok.
Lütfen bildiginiz duydugunuz iyi onkolog varsa söyleyin. Özel devlet hastanesi farketmez sadece iyi doktor arıyoruz
Allah kimseyi çaresiz birakmasin biz 4 yildir caresiziz bu yil 5. Yil kanserde. Cok yiprandik babam hele cok cok yiprandi fikirlerinize önerilerinize açığım. Akciğer ve karaciğer kanseri.
Yani isim olarak doktoe onerebilir misiniz hic onkolog kalmamis gibi hissediyorum biz de medicana da tedavi olduk 4 yildir ama sonuc bu. Ilerliyor hastalik gerilemiyorİnşallah iyileşir amca ve bugünleri hiç hatırlamazsınız.
İbni Sina iyi diye duymuştum ama devlet hastanesi ne kadar iyi olabilir ki.
Tıbbi tedaviöncelikli olmak kaydıyla, alternatif tıp sağlıklı beslenme moral ve dua, bunlar bir bütün canım
alternatif tıp dediğim ne mesela, kemonun yan etkilerini azaltan doktorun da onay verdiği besin takviyeleri karışım ve çaylar, beslenme dediğim nedir, kesinlikle ve hemen her türlü şeker ve türevini bırakması, moral ve dua ile ne demek istediğimi biliyorsun zaten
Lenfoma gecirmis biri olarak size tavsiyem üniversite hastanelerinden sasmayin doktor ariyorsaniz fakultedeki profesorlerin muayenehanesine gidin. Fakultelerde hasta fazla oldugu icin tecrube fazla oluyor. Ne yazikki ankarada isim olarak bilmiyorum ama fakulte profesorlerini internetten arastirabilirsiniz. Cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin babaniza.
Haklisiniz teşekkürler ama su alternatif tıp ile ilgili doğru bilgiler nerden edinilir ben bilemiyorum binbir türlü öneri var internette. Bunlari nereden araştıralim? Şeker ve türevi seylerin sorunu nedir?
doktor öneremem ama greyfurt kemoterapinin etkisini azaltıyormuş tedavi esnasında bu tür şeylere de dikkat etmek gerek.Allah babanızı size bağışlasın,hayatta hiç bişey onların yerini tutmuyor.İnşallah iyileşir amca ve bugünleri hiç hatırlamazsınız.
İbni Sina iyi diye duymuştum ama devlet hastanesi ne kadar iyi olabilir ki.