Ankarada iyi bir Psikolog ?

Ankara'da oldukça fazla psikolog deneyimim oldu, kimine uzun gittim kimine çok kısa. Eğer bulursanız lütfen bana da yazın.

Ankara da bir sürü psikolog ve psikiyatriste gittim.Ama önerebileceğim kimse yok.En sonunda kendi kendimi iyileştirdim diyebilirim.Bu tabi uzun bir süreç ve hala bitmedi ama çok yol katettiğime inanıyorum.Psikoloğa gitmeyin demek çok saçma olur,gidin tabi ama işin sonunda yine çözümü kendiniz bulacaksınız gibi geliyor bana.

Peki önerebileceğiniz kitaplar var mı

Dr.David D. Burns-İyi Hissetmek ve yine aynı doktorun Panik Atakta isimli kitaplarını okuyabilirsiniz bana çok iyi gelmişti.Ayrıca ilginç bir şey farkettim,belki işinize yarar kim bilir.Ben kitap okumayı çok severim.Ortaokulda başladım hala da devam ediyorum ama tabi o zaman şimdiki gibi kaliteli kitapları ayırt edemiyordum ve kişisel gelişim kategorisinde ne kadar saçma sapan kitap varsa o yıllarda okumuştum.Kişisel gelişim alanında çok iyi isimler de var tabi ama ben bilmiyordum,ortaokul kafası.Neyse şu The Secret kitabı beni çok etkilemişti.Çekim yasası, neye odaklanırsak,neyi düşünürsek onun gerçek olacağı fikri.Çocuk aklıyla o zamanlar bu bilinçaltıma çok yerleşmişti.Şuan farkediyorum ki bu ne kadar sağlıksız bir kitapmış.Aklımıza her gelen düşüncenin başımıza geleceği fikri zaten bizi hasta eden şey değil mi?Peki ya aklımıza kötü bir şey gelirse ne olacak?Anksiyetenin ve çoğu rahatsızlığın temeli bu.Yani size tavsiyem ne düşünürsen o olur tarzı basit içerikli kitaplardan uzak durun.

Çok teşekkür ederim bende 3 kitap getirdim. Psikolog önerisiyle harika gerçekten 1. Zor bir ailede büyümek, 2. Geçmiş şimdi olduğunda, 3. Hak ettiğiniz aşkı yaşayın. Hepsi birbirinden güzel gerçekten. Sizin önerdiğiniz panik atakta kitabını da okuyorum bir yandan. Hangisi fayda sağlarsa artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…