• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankarada iyi bir kuaför ve makyöz ??!

Mimar Filiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
20
7
3
Merhaba :KK54:
Güvendiğim kuaförümün bu yaz bolca gelin saçını ve makyajını nasıl yaptığını gözlemledim..Sonuç hüsran..
Nişanımda düğünümde cadi şilaya benzemek istemiyoruuuum:KK17:
300 Tl saç + 200 porselen makyaj (provalı) lakin sonuç kötü :(
Ankarada fiyatlar ne durumda Ankarada düğün yapan yapacak arkadaşlarım??
Profesyonel olsa,hangi kuaförleri önerirsiniz bana :KK54:

kimsede cevap yazmamış.ankara gelinleriii haydiiii bir el atın bu topice :D

Merhaba :KK54:
Güvendiğim kuaförümün bu yaz bolca gelin saçını ve makyajını nasıl yaptığını gözlemledim..Sonuç hüsran..
Nişanımda düğünümde cadi şilaya benzemek istemiyoruuuum:KK17:
300 Tl saç + 200 porselen makyaj (provalı) lakin sonuç kötü :KK43:
Ankarada fiyatlar ne durumda Ankarada düğün yapan yapacak arkadaşlarım??
Profesyonel olsa,hangi kuaförleri önerirsiniz bana :KK54:

acabaa bulabildiniz mi kuaförrr ?

kuaför için stüdyo yücel saç tasarımı asla önermem aklında bulunsun. makyaj için yasemin Akbulut profesyonel makyaj varmış ben yaptırmadım ama internet araştırmalarından ve arkadaşım vasıtasıyla da tescilledim .

Herkese Merhabalar,
bu konu benim kanayan yaramdi..o yüzden sırf bu konuda sizlere yardimci olabilmek adına siteye kayıt oldum! Kıvanç Bey' le tanıştım ilk önce maalesef kimyamız tutmadı. Sonrasında her arkadaşımın gittiği sezar' a deneme makyajına gittim! ( O kadar para verip makyajın hiç belli olmaması da sinir bozucu! ) o da olmadı. Artık ben ağlamak üzereydim ve makyajımı kendim yapmaya karar vermiştim. Ta ki ünv bir arkadaşımın düğün fotolarını görünce kızın inanılmaz değişimine inanamadım.Pek samimi olmadığımız için direk soramadım ama fotoların altında makyözün ismi yazıyordu, direk buldum kendisi Çayyolu Mos kuaförde Zeliş Hanım.. Bu çevrede baya popülermiş haberimiz yokmuş. Ağlayarak gittim kendisine ve tecrübelerimi anlattım. O kadar pozitif bir insan ki iki dakikada benim moralimi düzeltti tabii gene de güvenim yoktu kimseye. Makyaj provasına gittim ve tam olarak istediğim makyajı yaptı diyebilirim. Ne fazlası- ne eksiği! Kendisini hala ararım sorarım, özel günlerde ondan başkasına makyaja daha da gitmem! Siz de hiç diğerleriyle vakit kaybetmeyin derim. Hepinizi öpüyorum.. Düğün zamanları ve özel geceler yeterince stresli zaten bir de makyaj sizi yormasın! Zeliş Hanım'ı bulun derim. MOS ÇAYYOLU ZELİŞ- 0532 400 84 88

Back