Ankara’da iyi bir kadın doğum uzmanı ve özel hastane doğum paketi tavsiyesi istiyorum

angelingpink

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
120
Puanlar
8
Merhaba kızlar Ankara’da iyi bir doktor arayışındayım. Ayrıca riskli gebelik ihtimaline karşı riskli gebelik takibi de yapan bir doktor olsun istiyorum. Bir de Ankara’daki özel hastane doğum paketleri ile ilgili bilginiz varsa bu başlık bu arayışta olan herkese yardımcı da olmuş olur. Şimdiden bilgi veren herkese teşekkür ederim

?

Merhaba
Başkent hastanesi perinatoloji -riskli gebelik bölümü- mevcut. Fiyatları bilmiyorum. Nihal hanım ile ilerletiyorum sürecimi. Ben com memnunum.

Merhaba
Başkent hastanesi perinatoloji -riskli gebelik bölümü- mevcut. Fiyatları bilmiyorum. Nihal hanım ile ilerletiyorum sürecimi. Ben com memnunum.
Teşekkür ederim yarın arayıp detaylı bilgi almaya çalışırımgebeliğinizin sonuna gelmişsiniz neredeyse. Şimdiden sağlıkla kucağınıza alın

Maddi olarak sizi yorar mı bilmiyorum muayenesi 4000 4500 lira ama görüp görebileceğiniz bir n güzel riskli gebelik takibi yapabilen doktor Şenol kalyoncu dur şahsen mol gebelik olmuştu onunla öğrendik 5 hastane gezdim bu esnada. Şimdiki geneliğimle de kendisi ilgileniyor :)

Hayırlı olsu, sağlıkla kucağınıza alın öncelikle kan testi vs nasıl oluyor? Kaç haftada bir çağırıyor ve anlaşmalı olduğu özel, devlet hastanesi var mı? Ayrıca riskli gebelik durumum yok şuan ama tedbir amaçlı diye düşündüm. Kendisi sadece riskli gebelik takibi mi yapıyor yoksa normal gebelikte yapıyor mu? Teşekkür ederim şimdiden

Riskli de normal de yapıyor kan testlerini özel laba gönderiyor muayene klinikte doğum özel de 3 hastaneyle çalışıyor birisi tobb üniversitesi birisi hrs kadın hastanesi birisi de güvendi ama şuan yenileniyor maddi olarak yorucu ama dediğim gibi istediğim her saat ulaşabiliyorum en ufak ağrımda sızımda her gitmemde klinikte mutlaka ilgileniyor randevum olmasa bile ilk haftalar da beni her hafta çağırdı 9. Haftadan sonra 2 hafta 1 E düştü sanırım sonra da ayda 1 E düşecek yengem de hamile o da Şenol hocaya gidiyor 5 aylık o da ayda 1 gidiyor

6 haftalık gebeyim daha maddi olarak çok yorucu olacak cidden keşke kaşeler bu kadar yüksek olmasa arayayım muayeneyi detaylı bilgi için çok teşekkür ederim tekrar

Medicalpark Batıkent hastanesinde Perinatoloji uzmanı Gülenay hoca var kendisiyle ilerletiyoruz şu an süreci ve çok memnunuz. Hem riskli hem normal gebelik takibi yapıyor. Biz sigortadan devam ettiğimiz için fiyatları bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…