Ankarada iyi bir bosanma avukati arıyorum lütfen yardım edin

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
27
2 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldim. Olmuyor yürütemiyorum. Sürekli annesinin aklina giden yatma desen yatmayacak bir adamla evliyim. Bana para harcamayan harcadigi parayi da cope gitmiş goren, benim evime benim değil annesinin istedigini alan aileme saygi duymayan, surekli sozler verip.tutmayan yeminler edip yalan soyleyen sirlarimi annesinden duydugum .... ve daha fazlasi . Boyle ömür gecmez. Ruh halim degisti gözlerimin ışıltısı söndü , kindar oldum, agresiflestim, vucudumda strese bagli yaralar kistler olustu. Bosanmak istiyorum. Ceyiz esyalarimi mehirimi ve alabiliyorsam her hakkimi sonuna kadar almama yardim edecek biri ile gorusmem lazim lutfen yardim edin

Merhabalar. Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım duygusal açıdan çok yormadan yorulmadan atlatırsınız bu süreci. Özelden ulaşabilirseniz size önerebileceğim iyi bir avukat tanıyorum. Size yardımcı olacaktır.

Sevgim azalmis ona karsida , biran evvel bitirmek istiyorum sadece, yazayim size ozelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…