• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da işinin ehli, fiyatları uçuk olmayan diş hekimi tavsiyesi istiyorum.

electra_

Guru
Pro Üye
4 Ekim 2009
1.833
287
363
39
Ankara
arkadaşlar merhaba;

3 diş eksiğim var implant yada köprü yaptırma düşüncesindeyim.
dişçi korkusu had safhada olan bir insanım.
bana Ankara'da işinin ehli fiyatları uçuk olmayan diş hekimi tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
hem devlet hem özel farketmez.
üniversite hastanesinde yaptırmak düşüncesindeydim ama öğrencilere yaptırıyorlarmış diye okudum bir iki yerde tırstım.
şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba;

bana Ankara'da işinin ehli fiyatları uçuk olmayan diş hekimi tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
üniversite hastanesinde yaptırmak düşüncesindeydim ama öğrencilere yaptırıyorlarmış diye okudum bir iki yerde tırstım.
şimdiden teşekkürler.

canım bizim ailecek memnun olduğumuz bir diş dr var..özel muayenesi var..senelerdir gideriz..ismi gürsel bey..gürsel sayıner..bayındır 2 sokak 54/9 kızılay tel no:4585591..gözün kapalı teslim edebilirsin kendini..

arkadaşlar merhaba;

şimdiden teşekkürler.

benimde discim gayet iyi adı meltem ama soyadını bilmiyorum implant fiyatları 1.5oo falandı galiba eger sana uyarsa özelden telefon numarasını,adresini falan veririm :))

canım bizim ailecek memnun olduğumuz bir diş dr var..özel muayenesi var..senelerdir gideriz..ismi gürsel bey..gürsel sayıner..bayındır 2 sokak 54/9 kızılay tel no:4585591..gözün kapalı teslim edebilirsin kendini..

Teşekkür ederim.:71:

benimde discim gayet iyi adı meltem ama soyadını bilmiyorum implant fiyatları 1.5oo falandı galiba eger sana uyarsa özelden telefon numarasını,adresini falan veririm :))

çok isterim. teşekkür ederim :71:

Acaba gursel beyin fiyatlari ne civarda? Ornegin dolgu? Benim suan gittigim klinik 90 ile 180 arasi aliyor tamamen ozel ve memnun degilim acikcasi

ben durul ışıktepeyi tavsiye ederim hem fiyatları uygun hem de oldukça iyi bir doktor internetten bulabilirsiniz

arkadaşlar merhaba;

Dişçi korkusu had safhada olan bir insanım.
Bana ankara'da işinin ehli fiyatları uçuk olmayan diş hekimi tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Hem devlet hem özel farketmez.
şimdiden teşekkürler.

ben konur sokak kızılay/ankara evrim aktaş 'muayenesinde yaptırdım harika bir kadın hacettepe üniv mezunuymuş cidden işinin ehli bir dişçi..tavsiye ederim

Batıkent çakırlar civarında implant yaptırmak için iyi bir diş hekimi tanıyan varmı arkadaşlar acil tavsiyelerinizi bekliyorum

çankayada bizim hekimimiz. bu zamana kadar hiç bütün ailemizle ilgilenen biri olmamıştı. mehtap hanım bizi kendine bağladı. çok şeker :) her yaptığı şeyi anlatıyor. fiyatları gayet makul. eşime implant yapıldı. mehtap hanıma giden başka arkadaşlar da var. civar yerlere göre gayet uygun fiyatları var. verdiği hizmet pahabiçilemez. biz ailecek çok memnunuz. mehtap ketenci. adını google'a yazınca iletişim bilgileri çıkıyor zaten. hepinize geçmiş olsun

Kızlar Yenimahalle'de Sibel Gökay ı duydum.. İşinin ehli bir hanımefendi ve bir şikayet okumadım. Fiyatları Hakkında yaklaşık bir bilgi edinmek istiyorum giden varsa yardımcı olabilir mi?

Back