Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Ankara'da işinde uzman çok iyi bir beyin doktoru arıyorum

Pitircikz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
567
2
Arkadaşlar ankarada oturuyorum ablamın 1,5 yıldır süren bir ağrısı var tam kafatası tepe tarafında 5 -6 hastaneye gitti birsürü emar bilmem ne hiçbirşey çıkmıyo ama hergün nerdeyse 1 saat inanılmaz ağrılar çekiyo ama sonuçta bişi bulunamıyor sizden ricam işinde uzman gerçektende iyi araştırabilecek bir doktor önermeniz ankrada oturan arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum

geçmiş olsun.. ben bugün alanında iyi olduğuna inandığım bir beyin cerrahına gidicem... kendisi ödüllü bir Prof.
memnun kalırsam ismini bildiririm...

Ne oldu gittiniz mi? Sonuç ne ben de merak ettim... Ben de 2 yıldır Ankara' dayım ama hala 500 km uzaktaki eski doktoruma gidiyorum.... Buralarda var mı güvenilecek bir doktor CADIARZU ınsan tedirgin oluyor gerçekten hele ben gibi doktordan gına gelmiş biriyseniz.....

Prof. Dr. Hamit Ziya Gökalp doktorun adı. Türkiye'de beyin cerrahi birimini kuran adam, haliyle şu anki mevcut beyin uzmanlarının da hocası kendisi. Ufuk Üniversitesi hastanesinde beyin bölümünde anabilimdalı başkanı, İbni Sina'da da çalışıyormuş. Belli bir saatten sonra da muaynehanesinde. Ben sorunumu çözdüm Allah'ıma bin şükür. Dilerseniz görüşebilirsiniz, muayne ücreti 250-300 TL arası. Durumum çok yok filan derseniz yardımcı olduğunu da duymuştum. Hoca 80 küsür yaşında hala beyin ameliyatları yapıyor, görselliğie önem veriyorsanız hocanın muaynehanedeki koltuklar v.s aşağı yukarı 30 yıl öncesinden :) onu da söyliyeyim, hani lüks, şıkır şıkır bir muaynehane beklemeyin. Umarım size de faydası olur, Allah çaresiz dert vermesin. Sorunuz olursa veya sizin için yapabileceğim bir şey çekinmeden yazın, görüşmek üzere...

benimde boynumda tümör vardı kendi memleketimde felç olursun dedikleri ameliyatı çok güzel yaptı.GATA Doktoruydu emekli olmuş cumartesileri yine Ankarada muayene ediyor.Doç Dr SERDAR KAHRAMAN

Ben çok ciddi bir ameliyat geçirdim akşam ameliyat oldum sabaha ayağa kalktım ve 3 gün içinde memleketime geri döndüm ki.Kadın Hastalıklarından ameliyat oldum o daha basitken 5 gün hastanede yaptım.

İyi anlayışlı her zaman sorularınıza cevap verir bunalımlarınızada.

X