- 14 Ağustos 2014
- 841
- 578
- 128
yurt disindan bu yilin basinda türkiyeye kesin dönüs yaptim ve kariyer.net'e üyeyim, eleman.net'e üyeyim ama istedigim gibi bir is bulamiyorum bulduklarimda da ya asiliyorlar ya da bana farkli bir is söyleyip baska bir is yaptiriyorlar.
lise mezunuyum almancayi ana dilim gibi konusuyorum
ingilizcemde beynimin kiyinda kösesinde bi yerlerde var
meslegim almanyada memuriyetti
lise mezunu oldugum icin de kpss icin eylül 2016 yi beklemek zorundayim, gelecewk yaza da üniversite sinavina da hazirlaniyorum acik ögretimden yazilmak istiyorum, o zaman kadar da gecici bir ise girmek istiyorum harcligimi cikarmak icin ama yok. Kismetim mi kapalidir nedir anlamadim ki?
neden geldin veya almanyaya geri dön yazmayin lütfen buraya gelmem gerekiyordu suandada kalmam gerekiyor suan icin geri dönemem. Sadece bana is konusunda yardimci olursaniz/akil verirseniz cok sevinirim.
lise mezunuyum almancayi ana dilim gibi konusuyorum
ingilizcemde beynimin kiyinda kösesinde bi yerlerde var
meslegim almanyada memuriyetti
lise mezunu oldugum icin de kpss icin eylül 2016 yi beklemek zorundayim, gelecewk yaza da üniversite sinavina da hazirlaniyorum acik ögretimden yazilmak istiyorum, o zaman kadar da gecici bir ise girmek istiyorum harcligimi cikarmak icin ama yok. Kismetim mi kapalidir nedir anlamadim ki?
neden geldin veya almanyaya geri dön yazmayin lütfen buraya gelmem gerekiyordu suandada kalmam gerekiyor suan icin geri dönemem. Sadece bana is konusunda yardimci olursaniz/akil verirseniz cok sevinirim.
Son düzenleme: