Ankarada iş arıyorum :( yardım edin öğrenciyim.

GGY_cici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
8
0
36
Ankara
Merhaba ,
Ben 18 yaşındayım ankarada yaşıyorum bu sene üniversite sınavına girdim ve kazanırsam ailemin beni üniversiteye gönderecek gücü çok yok onları zora sokmak istemiyorum hatta bu yüzden neredeyse okumayı bile düşünmüyorum zaten kazanmazsam kızılay civarlarında bir dersaneye gideceğim kızılay civarında çalışabilirim yani daha önce küçük bi butikta 3 ay çalışmıştım , 8 aylık okul stajımıda TRT de yaptım iş deneyimlerim maalesef sadece bunlar .. çalışabileceğim alanlar giyim sektörü , teknoloji elektronik sektörü olabilir spor giyimden çok iyi anlıyorum ve merakım var , internet,bilgisayar,telefon gibi teknolojik ürünleri daima takip ederim bu konularda ilgiye sahibim YARDIMLARINI BEKLİYORUM ((

mrb. ben ankarda yaşamıyorum iş konusunda yardımcı olamıycam.. sadece durumunu merak ettim ben de 18 yaşındayım bu sene sınava grdim kazanırsam ailemin yollycak gücü yok demişssin orda oku sen de ama okuuu işle bbi yere kadar ama okul hayatını kurtaracak hem burs olanakları da var. bölümün ne? ne kazanacan?? inş..

mrb. ben ankarda yaşamıyorum iş konusunda yardımcı olamıycam.. sadece durumunu merak ettim ben de 18 yaşındayım bu sene sınava grdim kazanırsam ailemin yollycak gücü yok demişssin orda oku sen de ama okuuu işle bbi yere kadar ama okul hayatını kurtaracak hem burs olanakları da var. bölümün ne? ne kazanacan?? inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…